PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5228}

Duch

Poltergeist
1982
6,9 39 tys. ocen
6,9 10 1 39268
6,4 29 krytyków
Duch
powrót do forum filmu Duch

Syf ! 2/10. Film mnie bardzo rozczarował, nie był straszny ! Fabuła też bezsensowna

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
miki_pn

Cóż, bardzo prawdopodobne, że gdy film kręcono ciebie na świecie jeszcze nie było. Weź to pod uwagę przed oceną.
Na mnie w tamtych latach zrobił wrażenie, choć nie powalające.
Przed oceną filmu staram się zawsze nabrać większego dystansu.

ocenił(a) film na 6
miki_pn

nic dziwnego, ze Ci sie nie podoba. Generacja hamburgerow oglada tylko gwiazdy na lodzie...

Debesciak

nie ma to jak niemożność zrozumienia, że ktoś ma inne zdanie :] również uważam, że film był słaby, nie dotrwałam nawet do końca projekcji. zapowiadał się obiecująco, ale kiedy pojawia się medium, cóż... wg mnie nudny jak flaki z olejem i gdyby nie to, że słyszałam jakie dziwne zjawiska miały miejsce poza planem to raczej nie sięgnęłabym. zdziwiło mnie także, dlaczego to taki przebój kasowy... chociażby 'Carrie' jest znacznie bardziej wciągająca, o składnej fabule, bez zbędnych udziwnień.

ocenił(a) film na 7
butterflysuicide

Jeśli oglądałeś ten film teraz to nie dziwię Ci się, że spełnił Twoich oczekiwań zbudowanych na legendzie tego filmu. Ja oceniam ten film z perspektywy czasu kiedy go oglądałem pierwszy raz, a to już będzie ćwierć wieku temu.
Rozumiem, że komuś ten film może się nie podobać. Mierzi mnie tylko poziom wypowiedzi takich gości jak "miki.pn". Poziom zerowy.

ocenił(a) film na 2
miki_pn

Popieram w 100% film na początku interesuje, gdzieś od połowy robi się nudny i żenujący, zachowanie bohaterów idiotyczne i bezsensowne. Szkoda gadać i nie warto oglądać.

użytkownik usunięty
realface

Dołączam sie do tematu i zostawiam swoje 3 grosze. Film mnie troche wynudził. Tak - ocena wysoka z powodu sentymentu. Ale ja go nie mam, ponieważ nie oglądalem go jak bylem młody. Teraz jestem starszy ale mimo wszystko dalej lubie stare klasyki horrory i zdanie moje takie, ze nudnawy troszke ten film. Za wolno sie to wszystko rozwija i za dlugi ten film ;).