Syf ! 2/10. Film mnie bardzo rozczarował, nie był straszny ! Fabuła też bezsensowna
Cóż, bardzo prawdopodobne, że gdy film kręcono ciebie na świecie jeszcze nie było. Weź to pod uwagę przed oceną.
Na mnie w tamtych latach zrobił wrażenie, choć nie powalające.
Przed oceną filmu staram się zawsze nabrać większego dystansu.
nic dziwnego, ze Ci sie nie podoba. Generacja hamburgerow oglada tylko gwiazdy na lodzie...
nie ma to jak niemożność zrozumienia, że ktoś ma inne zdanie :] również uważam, że film był słaby, nie dotrwałam nawet do końca projekcji. zapowiadał się obiecująco, ale kiedy pojawia się medium, cóż... wg mnie nudny jak flaki z olejem i gdyby nie to, że słyszałam jakie dziwne zjawiska miały miejsce poza planem to raczej nie sięgnęłabym. zdziwiło mnie także, dlaczego to taki przebój kasowy... chociażby 'Carrie' jest znacznie bardziej wciągająca, o składnej fabule, bez zbędnych udziwnień.
Jeśli oglądałeś ten film teraz to nie dziwię Ci się, że spełnił Twoich oczekiwań zbudowanych na legendzie tego filmu. Ja oceniam ten film z perspektywy czasu kiedy go oglądałem pierwszy raz, a to już będzie ćwierć wieku temu.
Rozumiem, że komuś ten film może się nie podobać. Mierzi mnie tylko poziom wypowiedzi takich gości jak "miki.pn". Poziom zerowy.
Popieram w 100% film na początku interesuje, gdzieś od połowy robi się nudny i żenujący, zachowanie bohaterów idiotyczne i bezsensowne. Szkoda gadać i nie warto oglądać.
Dołączam sie do tematu i zostawiam swoje 3 grosze. Film mnie troche wynudził. Tak - ocena wysoka z powodu sentymentu. Ale ja go nie mam, ponieważ nie oglądalem go jak bylem młody. Teraz jestem starszy ale mimo wszystko dalej lubie stare klasyki horrory i zdanie moje takie, ze nudnawy troszke ten film. Za wolno sie to wszystko rozwija i za dlugi ten film ;).