Pamiętam, jak za pierwszym razem go oglądałam i cały czas zasłaniałam oczy - a potem nie mogłam obejrzeć do końca, bo tak się bałam, że wolałam skończyć ten koszmar.
Naprawdę, trauma z dzieciństwa.
Ale mam sentyment. :D
Ja pamiętam, że oglądałam ten film po raz pierwszy, gdy miałam około 9 lat, oczywiście z wypiekami na twarzy i pamiętam, że strasznie mi się podobał. Raczej się nie bałam, tylko byłam ciekawa dalszej akcji. Wciąż pozostaje we mnie sentyment do tego filmu i mam ochotę oglądać go znowu, a oglądałam go jakieś 4 cztery razy już.
ten film był przerażający kiedyś nie mogłam go oglądać, właśnie leci na TVN7 i widze jak to wszytsko się zmienia :)
Holender. A ja jakoś nie mogłem nie byłem w stanie znaleźć tam nic aż tak strasznego. Poza tym samo zachowanie tych mieszkańców... porwało im córeczkę a Ci czekają na gwiazdkę z nieba. No i sam fakt że zostali sobie na dzień w nawiedzonym domu radośnie po takich wydarzeniach...
Dla mnie to też koszmar dzieciństwa. Po obejrzeniu tego przez rok bałam się patrzeć do lustra w łazience.
Trauma dzieciństwa, i to przez wielkie, wielkie, wielkie "T". a ile nocy nieprzespanych
Również mój pierwszy horror, 7 lat chyba miałam albo 6, nie pamiętam wszystkiego dlatego chce jeszcze raz zobaczyć i ocenić czy rzeczywiście straszny czy nie
Mój również pierwszy horror.
Pamiętam ten strach, pamiętam zasłanianie oczu ... mam sentyment do tego filmu :D
Wiedz ,że nie tylko ty jedna.. mama zawsze kazała mi się odwracać i zasypiać , ale ciekawość była silniejsza podglądałam i strasznie się bałam kiedy później telewizor w pokoju śnieżył mało nie zsikałam się ze strachu , lecz teraz kiedy na Polsacie leci ten horror o 22.00 najczęściej patrze na niego i śmieję się sama do siebie czego mogłam się bać? Samo wspomnienie jest straszniejsze od tego filmu.
to jak będziesz miała okazję, to obejrzyj go po raz wtóry. ciekawe, jak teraz byś się do niego odniosła
oczywiście z biegiem czasu to już nie to, jak kiedyś (za gówniarza), ale zawsze się fajnie się to ogląda
byłem na tym filmie w kinie w wieku 12 lat seans o 20 lub cos koło tego kino Skałka na zadupiu powrót z kolegami do domu przez park ,niezapomniane wrazenia ,było warto