PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554803}

Duma i uprzedzenie, i zombie

Pride and Prejudice and Zombies
2016
5,7 19 tys. ocen
5,7 10 1 19348
4,7 9 krytyków
Duma i uprzedzenie, i zombie
powrót do forum filmu Duma i uprzedzenie, i zombie

http://www.youtube.com/watch?v=VcTBj7e4k80

ocenił(a) film na 7
_Szaman_

Na razie wygląda lepiej, niż się spodziewałem. Ten kontrast pierwszej i drugiej połowy plus ta chwytliwa muzyczka. Chętnie obejrzę.

ocenił(a) film na 7
Khaosth

A niech szlag jasny trafi polskiego dystrybutora!
Jeszcze tydzień temu miał ten film wpisany w swój kalendarz premier na przyszły rok. Pojawił się zwiastun i słuch po filmie zaginął!
I to już kolejny raz. Wcześniej informowali o listopadowej premierze "Scouts vs Zombies", ale po ukazaniu się zwiastunu i tamten film wywalili.

Co oni do chol#@y - tytułów nie czytają, że nie wiedzieli w co się pakują? Czegoś poważnego, natchnionego się po tym spodziewali, czy co? Albo może jeszcze kolejnego "Egzorcysty", czy "Obcego"? No szlag!

ocenił(a) film na 8
Khaosth

Hollywood teraz i tak nie można brać na poważnie. Dużo szybciej wybrałabym się do kina na ten film niż Pogromczynie duchów, Indianę Jonesa 15, Szklaną Pułapkę 17 czy kolejnego Superbohatera Powrót: Origins. Duma, uprzedzenie i zombie chociaż nie udaje, że będzie ambitnym filmem i to chyba jego największa zaleta. A trailer obiecujący :)

ocenił(a) film na 7
_Szaman_

Sucker Punch przełomu XVIII i XIX wieku ;) Uśmiałem się przednio oglądając zwiastun, ale po Lincolnie i wampirach mam sceptyczne nastawienie do tego rodzaju filmów, chociaż może się skuszę ze względu na wdzięki głównych bohaterek ;)

użytkownik usunięty
_Szaman_

po co kręcić takie szmiry? dla mnie to byłba ujma gdybym musiał wyreżyserować taki szit