Duma i uprzedzenie

Bride & Prejudice
2004
6,5 11 tys. ocen
6,5 10 1 11045
Duma i uprzedzenie
powrót do forum filmu Duma i uprzedzenie

10/10. Bollywood jest super! Poza tym "Duma i uprzedzenie" to kolejny świetny indysjki film. Był to mój pierwszy film z Aishwarią Rai. Ona jest kolejną świetną hinduską aktorką. Muzyka też jest świetna (mam cały soundtrack)

ocenił(a) film na 10
tusia_love

masz caly soundtrack??!! jesi bylabys najwspanialsza istota na swiecie to czy moglabys mi go wyslac albo chociaz tytuly. Bardzo prosze soja92@op.pl

ocenił(a) film na 10
tusia_love

masz caly soundtrack??!! jesi bylabys najwspanialsza istota na swiecie to czy moglabys mi go wyslac albo chociaz tytuly. Bardzo prosze soja92@op.pl

tusia_love

To też był mój pierwszy filmik z Aishwarya, piosenki też są spoko w filmie, choc niektore spiewane po angielsku.

Soja jak chcesz to mogę Ci podac tytuły piosenek, bo nie wiem czy piosenka zdołałaby się wyslalać przez pocztę bo zajmuje dużo. Chyba ze juz zdobylas te tytuły lub piosenki;)

ocenił(a) film na 10
Aishwarya_Rai_blog

tak poprosze !!! bardzo bym chciała!!! bede cie wielbic do konca zycia :!!!5297126 to moj nr. gg bedzie szybciej :**

Aishwarya_Rai_blog

Czesc a masz moze napisy do tego filmu ?? ja nie moge nigdzie znalesc :(
Bylabym wdzieczna za jakokolwiek pomoc :) moj e-meil gizmoa@interia.pl

Iyoko

już wysłałam na Twój email. Jakby nie doszło to zrobię to jeszcze raz, tylko napisz. pozdrawiam

Aishwarya_Rai_blog

dzieki za emaila napisy sie zgdzaly przepraszam za tak dlugie opoznienei w odpowiedzi pozdrawiam :)

Iyoko

sciagnij sobie taki program;"napi-projekt"

ocenił(a) film na 4
tusia_love

Zgadzam się, że bollywood jest super, ale ten film nie ma nic wspólnego z bombajską wytwórnią. Jest po prostu komedią romantyczną stylizowaną na bollywood. Przyjemną, aczkolwiek fani bolly mogą być - i często są - rozczarowani.

tusia_love

Naprawdę masz cały soundtrack?... Byłabym strasznie, strasznie wdzięczn, gdybyś mi przesłała tytuły... aga2100@onet.eu (e-mail koleżanki)
Z góry dziękuję :-*

tusia_love

film jest super ale mi się bardziej podobał film "Czasem slonce, czasem deszcz,,

tusia_love

Bardzo przepraszam jeśli Ci zawracam głowę ale czy mogłabyć przesłąć mi tytuły piosenek z tego wspaniałego filmu?? błagam, moje gg:732809. dziękuje z góry bardzo :]

Sophie_7

Już odpowiedziałam Ci na gg. Poszperałam w internecie i mam liste (i nie tylko :P) oto ona: http://www.bollyfm.net/temp/music/m-b/brideandprejudice.php

pozdro dla fanów filmu ;)

ocenił(a) film na 5
Aishwarya_Rai_blog

ja dałam 5/10 czyli OK. niepodobny do ksiązki.!.

ocenił(a) film na 6
Aniass_La_Ct

A najnowsza wersja z Keirą jest strasznie podobna Lara Croft :/ Ten film to współczesne nawiązanie a nie kropka w kropkę książka. Zrozum a potem oceniaj.

ocenił(a) film na 5
LeNa__

no właśnie dlatego dałam 5/10. dlatego że jest to współczesne NAWIĄZANIE do ksiązki, chociaż z książki ma niewiele.
oceniłam tak ponieważ nie jest to udana ekranizacja.

ocenił(a) film na 6
Aniass_La_Ct

Właśnie o to chodzi! To nie jest ekranizacja tylko nawiązanie do książki przeczysz sama sobie.

ocenił(a) film na 5
LeNa__

jak interpretujesz moje słowa to wyłącznie twoja sprawa.

ocenił(a) film na 6
Aniass_La_Ct

"dlatego że jest to współczesne NAWIĄZANIE do ksiązki, chociaż z książki ma niewiele.
oceniłam tak ponieważ nie jest to udana ekranizacja".

To są twoje słowa które oznaczają, że przeczysz sama sobie.
Jeszcze raz powtórzę to nie jest ekranizacja tylko nawiązanie a takie coś inaczej się interpretuje.