10/10. Bollywood jest super! Poza tym "Duma i uprzedzenie" to kolejny świetny indysjki film. Był to mój pierwszy film z Aishwarią Rai. Ona jest kolejną świetną hinduską aktorką. Muzyka też jest świetna (mam cały soundtrack)
masz caly soundtrack??!! jesi bylabys najwspanialsza istota na swiecie to czy moglabys mi go wyslac albo chociaz tytuly. Bardzo prosze soja92@op.pl
masz caly soundtrack??!! jesi bylabys najwspanialsza istota na swiecie to czy moglabys mi go wyslac albo chociaz tytuly. Bardzo prosze soja92@op.pl
To też był mój pierwszy filmik z Aishwarya, piosenki też są spoko w filmie, choc niektore spiewane po angielsku.
Soja jak chcesz to mogę Ci podac tytuły piosenek, bo nie wiem czy piosenka zdołałaby się wyslalać przez pocztę bo zajmuje dużo. Chyba ze juz zdobylas te tytuły lub piosenki;)
tak poprosze !!! bardzo bym chciała!!! bede cie wielbic do konca zycia :!!!5297126 to moj nr. gg bedzie szybciej :**
Czesc a masz moze napisy do tego filmu ?? ja nie moge nigdzie znalesc :(
Bylabym wdzieczna za jakokolwiek pomoc :) moj e-meil gizmoa@interia.pl
Zgadzam się, że bollywood jest super, ale ten film nie ma nic wspólnego z bombajską wytwórnią. Jest po prostu komedią romantyczną stylizowaną na bollywood. Przyjemną, aczkolwiek fani bolly mogą być - i często są - rozczarowani.
Naprawdę masz cały soundtrack?... Byłabym strasznie, strasznie wdzięczn, gdybyś mi przesłała tytuły... aga2100@onet.eu (e-mail koleżanki)
Z góry dziękuję :-*
Bardzo przepraszam jeśli Ci zawracam głowę ale czy mogłabyć przesłąć mi tytuły piosenek z tego wspaniałego filmu?? błagam, moje gg:732809. dziękuje z góry bardzo :]
Już odpowiedziałam Ci na gg. Poszperałam w internecie i mam liste (i nie tylko :P) oto ona: http://www.bollyfm.net/temp/music/m-b/brideandprejudice.php
pozdro dla fanów filmu ;)
A najnowsza wersja z Keirą jest strasznie podobna Lara Croft :/ Ten film to współczesne nawiązanie a nie kropka w kropkę książka. Zrozum a potem oceniaj.
no właśnie dlatego dałam 5/10. dlatego że jest to współczesne NAWIĄZANIE do ksiązki, chociaż z książki ma niewiele.
oceniłam tak ponieważ nie jest to udana ekranizacja.
Właśnie o to chodzi! To nie jest ekranizacja tylko nawiązanie do książki przeczysz sama sobie.
"dlatego że jest to współczesne NAWIĄZANIE do ksiązki, chociaż z książki ma niewiele.
oceniłam tak ponieważ nie jest to udana ekranizacja".
To są twoje słowa które oznaczają, że przeczysz sama sobie.
Jeszcze raz powtórzę to nie jest ekranizacja tylko nawiązanie a takie coś inaczej się interpretuje.