Duma i uprzedzenie

Pride & Prejudice
2005
7,7 176 tys. ocen
7,7 10 1 175814
7,1 36 krytyków
Duma i uprzedzenie
powrót do forum filmu Duma i uprzedzenie

nie oglądałem tego filmu ale to pewnie kolejny gniot, szkoda tracić czasu. Nie polecam

rpd

Poza tym aktorzy jacyś nie teges. chyba nie musze mowić że film otrzymał ode mnie 1 :)

ocenił(a) film na 9
rpd

Tym komentarzem tylko dowodzisz własnej głupoty i ograniczenia umysłu. Jak można mówić że jakiś film jest gniotem skoro go nie oglądałeś? To nie dorzeczne? Jacy aktorzy? Nie wpisuj tu takich dennych komentarzy ;)

rpd

Żal mi Cię kolego. Idź i lepiej pobaw się swoimi resorówkami, a takie wynalazki jak kino zostaw sobie jak trochę dorośniesz.

ocenił(a) film na 10
rpd

jesteś doprawdy tak okropnie dennym człowiekiem, jak tylko człowiek może być denny...nie oglądając filmu wypowiadasz si.ę na jego temat...po prostu śmieszne...przez takich jak Ty ten portal może być niewiarygodny(myślę tu o ocenach filmów)...jesteś nieodpowiedzialny oceniając film, którego nie oglądałeś i psujesz jego średnią, mimo iż tak naprawdę nigdy tego filmu nie widziałeś!!!Co za egoizm i idiotyzm...nawet nie wiem jak jeszcze dowieść twoją niekompetencję i głupotę..

rpd

Jak można nie polecać nie oglądając? (ludzie są dziwni)

ocenił(a) film na 9
Sisi288

hm.... Skoro nie oglądałeś to się nie wypowiadaj. Obejrzyj film, zamiast zaśmiecać internet...

ocenił(a) film na 10
troll_3

Gniotem to są osoby, które wypowiadają się na tematy, o których nie mają zielonego pojęcia. Chcą zaimponować swoją wszechstronną wiedzą, a tak na prawdę ośmieszają się swoją głupotą. Ja film polecam przede wszystkim za bardzo pogodną i dobrze napisaną muzykę i dobre zdjęcia (bo w przeciwieństwie do niektórych oglądałam film). Naprawdę dobra muzyka...:)

ocenił(a) film na 9
rpd

Mam uwage do osoby ktora stworzyla ten temat.

Bylabym bardzo wdzieczna gdybys sie zamknął(zamknęła) i obejrzał/a film,zamiast stawiac BLEDNE(!!!) teorie.

Film moim zdaniem bardzo dobry i polecam wszystkim. Fajne zdjęcia i w ogóle klimat:)

ocenił(a) film na 9
GrLouie_

I jeszcze zapomniałeś/łaś o wspaniałej muzyce :)

ocenił(a) film na 10
rpd

Najpierw oglądnij film,potem go oceniaj..

ocenił(a) film na 10
kasienka_26

Po co wy w ogóle wypowiadaliście się w tym temacie. Przecież to marniutka prowokacja, która miała na celu uzyskanie takich odpowiedzi.

Dzięki założycielko tematu, że jestes taką dobrą koleżanką, chyba jednak nie obejrzę tego filmu, skoro mówisz że jest denny.
Thx za radę :)
Pozdrawiam Cie bardzo.!

ocenił(a) film na 1
rpd

Film moim zdaniem jest rzeczywiście denny, ale wypowiadanie się na temat filmu kiedy go się nie oglądało, jest jeszcze bardziej denne. I możesz go sobie nie polecać, albo polecać, tu oprócz ciebie wszyscy piszący ten film oglądali.