Duma i uprzedzenie

Pride & Prejudice
2005
7,7 176 tys. ocen
7,7 10 1 175814
7,1 36 krytyków
Duma i uprzedzenie
powrót do forum filmu Duma i uprzedzenie

Mam już tego dosyć kobita bez przerwy o mi tym ględzi, a sama ma juz ponad trzydzieści. Zmusiła mnie do przeczytania wszystkich powieści Austen dostępnych w bibliotece. "Duma" mi jeszcze przeszła gładko, niezłe to jest. Ale inne, jakieś tam "Opactwo .. "(tytułu nie pamiętam dokładnie) to mnie już na wymioty brało. I Ona tu bez przerwy siedzi i walczy z takimi samymi wariatkami jak sama jest o to czy pan Darcy pierdnął w IV czy w VI odcinku. Jest tu w każdym komentarzu. Macie pierdolca, czy co na tle tej książki? Zauważcie że jeszcze jest normalne życie, a nie tylko praca a w nocy "Duma i uprzedzenie". Boje się, że za chwilę każe mi do siebie mowić w nocy "Lizzy"

ocenił(a) film na 1
Witek_9

PS. Zdążyłem zauważyć, że dzielicie się tu na dwa śmiertelnie nienawidzące się obozy; zwolenniczek filmu i serialu. Dzięki Bogu nie jestem podobny do tego Fadyena czy jak mu tam, którego Ona serdecznie nie znosi, bo pewnie musiałbym wtedy prosić o ochronę BOR, jak ten prezes jednej partii, co to też jest do kogoś tam podobny. Dziewczyny, to są tylko filmy. Oba ładne na swój sposób, ale to nie powód, żeby się nawzajem mordować. To WY jesteście najpiękniejsze, nie żadna tam Lizzy czy Jane, bo to WAS wybraliśmy.