I boski. znakomicie wcielił sie w rolę, bardzo dobrze, że zagrał własnie on a nie ten szutczny Jude Law albo przeterminowany Orlando Bloom....
całkowicie się z tobą zgadzam!!!!! Różne są zdania na innych forach ale ja jestem całym sercem za Mattem.
z całym szacunkiem do bloom'a.. bo uwielbiuam go:D:D to matt jest boski cudwony.. mr Darcy jest najlepszy na swiecie:D mmm. ideał
:D
*po zobaczeniu filmu rozpływałam się na myśl o panie darcym... zastanawiałam się, skąd w ogóle biorą sie tacy faceci. a ten jego głos... ale szczerze przyznam, że tak olśniewająco wygląda tylko w filmie, a w rzeczywistości nie wydaje mi się aż tak przystojny (choć nie mówie, że nie jest wcale ;P)
Ja jak oglądałam pierwszy raz ten film byłam rozczarowana Darcym, dopiero po następneym już "łyknęciu" podbił moje serce i tak zostało. Kupiłam nawet Wichrowe Wzgórza tam wyglądał super!!!! z długimi włosami i te oczy... a głos....Miał ciekawą rolę w Tajniakach ( serial na BBC )Co będę wiecej pisać klasa facet tylko o takim można pomarzyć, a to nic nie kosztuje.
Może się mylę i była inna wersja "Wichrowych wzgórz", ale ja widziałam film, w którym zagrał nie Matt, ale Ralph Finnes......
Opis się zgadza, długie, ciemne włosy i to dzikie spojrzenie, tyle że Ralpha...
Pozdrawiam :)
Właściwie to BOSKI to mało powiedziane... Ale zdecydowanie lepiej wygląda w filmie (z tymi dłuższymi włosami) niż w rzeczywistości... A głos... mmmmmiodzio :D:D ehhhh. Facet marzenie :):)
Wszystko jest rzeczą gustu, jednym podoba się Colin a innym Matt. Mnie osobiście Matt.
Taa... Ja też na początku byłam rozczarowana, ale po następnym "seansie" zauważyłam "to coś".
A dwa najlepsze głosy, jakie dotychczas słyszałam? Alan Rickman i właśnie Matt;)
Colin stworzył kreacje w miniserialu BBC na prawdę mnie przekonał i oddał całego Darciego tak jak w książce a Matt nie był zły ale kto raz zobaczył serial ten już zawsze będzie porównywał te dwie kreacje niestety na nie korzyść Matta.