chyba przyznacie mi dziewczyny,ze tacy mezczyzni jak pan darcy zawsze pociagali/pociagaja i beda pociagac kobiety...nietuzinkowi,przystojni,tajemniczy...och...co oni w sobie takiego maja? jak sadzicie? moze to,ze sa tacy nieosiagalni...i wzbudzaja tak wiele pragnien,marzen... to przez nich zadajemy sobie olbrzymia ilosc pytan,a ich chlodny wzrok tylko pobudza zmysly i nas intryguje... co wy o nich sadzicie???... nie dziwie sie elizabeth,ze to wlasnie tym oryginalnym mezczyzna sie zainteresowala. pozdro dla wszystkich:)
O tak! Pan Darcy jest wyjątkowy, budzi w nas to czego najbardziej pragniemy... zainteresowanie:)
Ah racja, pan Darcy, ideał mężczyzny...
Zawsze przy tego typu filmach wydaje mi się że żyję w złej epoce...
O tak! Ja też nie w tej epoce żyję... a takich mężczyzn jak pan Darcy już nie ma :(
Ahh ... i to wielka szkoda, że takich mężczyzn nie ma
Wydaje mi się, ze kobiety pociągać może Jego elegancja, szyk, nienaganne maniery, a przede wszystkim - tajemniczość .... i te spojrzenie
Och tak.. co racja to racja.
Pan Darcy byl niesamowity... szkoda, ze przyszlo nam zyc teraz... Nawet gdyby, taki Pan Darcy istial w dzisiejszych czasach (mam kolege, ktorego wiele moich kolezanek porownuje do filmowego Pana Darcy, tez jest przystojny , tajemniczy itd, ale nie ma w sobie TEGO czegos, co tak pociaga) to jednak to by nie bylo to.. ze wzgledu na wiele rzeczy: na stroj, na forme poruszania się, na formę zdobywania kobiety, na maniery.. Niestety te czasy, juz dawno minłey.. ojj co ja bym dała zeby moc sie tak cofnac w czasie o te 210 lat... chociaz na jeden dzien, na jedna chwilkę... :)