Duma i uprzedzenie

Pride & Prejudice
2005
7,7 176 tys. ocen
7,7 10 1 175804
7,1 36 krytyków
Duma i uprzedzenie
powrót do forum filmu Duma i uprzedzenie

muzyka

ocenił(a) film na 8

Czy ktoś ma muzykę do tego filmu???????? Bardzo mi na niej zależy...

kresyda

Cześć jeśli jeszcze ci zależy na tej muzyce to ci ją chętnie przyśle tylko podaj mi swojego maila.

ocenił(a) film na 10
christine7

Jeśli możesz to prosze prześlij mi AnkaBoj@interia.pl albo jak coś to podaje nr Gadu-Gadu 8469643

ocenił(a) film na 8
AnnaBoy

jeśli to nie sprawi kłopotu to ja też poproszę karolinastarzak@poczta.onet.pl
z góry dzięki ;D

christine7

Cześć czy mogłabyś mi także wysłać muzykę z tego filmu?Strasznie mi się spodobała a nie umiem jej znaleźć.Byłabym bardzo wdzięczna.Mój email to: basika19@poczta.onet.pl Z góry dziękuje

christine7

jeśli to przeczytasz to ja też proszę: padziaba@op.pl

ocenił(a) film na 9
christine7

trochę czasu minęło, ale...JA TAK BARDZO CHCĘ TĘ MUZYKĘ!!!(tupie nogą);) mój e-mail sweet_sacrifice13@o2.pl

kresyda

Również byłabym wdzięczna za przesłanie tej muzyki :)
klaudia.t1@wp.pl

kresyda

Czy mogłabym również dostać tą muzykę? karioka_ori@gazeta.pl

ocenił(a) film na 10
kresyda

cześc , ja też bardzo poproszę o tą muzykę. oto mój mail ammy@vp.pl Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kresyda

jeśli to jescze możliwe to ja również przyłączam się do listy życzeń :), mój meil: wercia.wera@buziaczek.pl

ocenił(a) film na 10
kresyda

jesli jest to mozliwe prosze tez przeslac mi tą muzykę, moj mail: ktw85@o2.pl, z gory wielkie dzieki

kresyda

Jakby ktoś chciał tą muzykę, to ja też ją mam i wyślę każdemu kto napisze pod spodem swój e-mail w tej sprawie, albo gg. Pozdrawiam fanów filmu!

ocenił(a) film na 10
MaggieMay

fajnie by było, gdybyś wysłała mi ścieżkę dźwiękową :* byłabym naprawdę baaardzo wdzięczna :D:D mój e-mail: kruszyna_ola@wp.pl
dzięki z góry :***

ocenił(a) film na 8
MaggieMay

dołączam się : moniguem@autograf.pl ;-)

MaggieMay

ojej ja poproszę, z całego serca!
sango@vp.pl

ocenił(a) film na 8
MaggieMay

jeśli to możliwe mógłby mi też ktoś wysłać tą muzyke? ;) mój email:
anka_015@interia.pl

kresyda

hej byłabym dozgonnie wdzięczna za muzyczkę, jeśli jeszcze jest taka możliwość.... mój email calineczka321@wp.pl
Z góry wielkie dzięki :)

ocenił(a) film na 10
kresyda

Bardzo proszę o muzykę. Będe ci bardzo wdzięczna mój email to bluelagoon6@interia.pl

ocenił(a) film na 10
autografka

ja też poproszę o muzykę :)
Byłabym bardzo wdzieczna

Mój mail Izas_17@wp.pl

ocenił(a) film na 10
kresyda

ja tez prosze o muzyke badz namiary:) madziunia_mb@wp.pl

kresyda

Ja tez bardzo prosze,Moj mail aalina89@onet.eu

ocenił(a) film na 5
aluska

JEŚLI JESZCZE CZYTASZ tego posta to też bardzo ale to bardzo proszę o muzykę mwojtus@wp.pl

ocenił(a) film na 1
kresyda

Ja też bardzo proszę o tą muzykę szynszyl99@interia.eu

kresyda

Hej, jeśli nadal ktoś chce ścieżkę dźwiękową z "Dumy i uprzedzenia" to proszę o informacje na mojego bloga lub tu pod moim postem, postaram się pomóc :)

haruka13

Jeśli Wam coś to pomoże, to wyszukałam tę ścieżkę na jednym z chomików. Jeśli nie macie konta na chomikach, to warto sobie je założyć, bo wtedy ściągniecie cały soundtrack na swojego kompa, ale póki co można śmiało posłuchać każdego utworu z tego konta... Oto link: http://chomikuj.pl/Polina/Seriale/C*c3*b3rki+McLeoda/Soundtrack.