Jeśli możesz to prosze prześlij mi AnkaBoj@interia.pl albo jak coś to podaje nr Gadu-Gadu 8469643
jeśli to nie sprawi kłopotu to ja też poproszę karolinastarzak@poczta.onet.pl
z góry dzięki ;D
Cześć czy mogłabyś mi także wysłać muzykę z tego filmu?Strasznie mi się spodobała a nie umiem jej znaleźć.Byłabym bardzo wdzięczna.Mój email to: basika19@poczta.onet.pl Z góry dziękuje
trochę czasu minęło, ale...JA TAK BARDZO CHCĘ TĘ MUZYKĘ!!!(tupie nogą);) mój e-mail sweet_sacrifice13@o2.pl
jeśli to jescze możliwe to ja również przyłączam się do listy życzeń :), mój meil: wercia.wera@buziaczek.pl
jesli jest to mozliwe prosze tez przeslac mi tą muzykę, moj mail: ktw85@o2.pl, z gory wielkie dzieki
Jakby ktoś chciał tą muzykę, to ja też ją mam i wyślę każdemu kto napisze pod spodem swój e-mail w tej sprawie, albo gg. Pozdrawiam fanów filmu!
fajnie by było, gdybyś wysłała mi ścieżkę dźwiękową :* byłabym naprawdę baaardzo wdzięczna :D:D mój e-mail: kruszyna_ola@wp.pl
dzięki z góry :***
jeśli to możliwe mógłby mi też ktoś wysłać tą muzyke? ;) mój email:
anka_015@interia.pl
hej byłabym dozgonnie wdzięczna za muzyczkę, jeśli jeszcze jest taka możliwość.... mój email calineczka321@wp.pl
Z góry wielkie dzięki :)
Bardzo proszę o muzykę. Będe ci bardzo wdzięczna mój email to bluelagoon6@interia.pl
JEŚLI JESZCZE CZYTASZ tego posta to też bardzo ale to bardzo proszę o muzykę mwojtus@wp.pl
Hej, jeśli nadal ktoś chce ścieżkę dźwiękową z "Dumy i uprzedzenia" to proszę o informacje na mojego bloga lub tu pod moim postem, postaram się pomóc :)
Jeśli Wam coś to pomoże, to wyszukałam tę ścieżkę na jednym z chomików. Jeśli nie macie konta na chomikach, to warto sobie je założyć, bo wtedy ściągniecie cały soundtrack na swojego kompa, ale póki co można śmiało posłuchać każdego utworu z tego konta... Oto link: http://chomikuj.pl/Polina/Seriale/C*c3*b3rki+McLeoda/Soundtrack.