Dunkierka

Dunkirk
2017
7,2 199 tys. ocen
7,2 10 1 198576
7,5 77 krytyków
Dunkierka
powrót do forum filmu Dunkierka

Czekałem na super produkcję na super wojenny film a obejrzałem prawdziwą szmirę i tandetę. Totalne rozczarowanie! Nie przeczę mam gust, mam wysokie oczekiwania wobec filmu, mam pewne wyobrażenia jak słyszę, że ktoś bierze na tapetę taki temat jak Dunkierka i moja ocena w zderzeniu z tym co widzę na ekranie jest druzgocąca. Nie wypowiadam się na temat gustów ... ale ocena, która stoi przy filmie przyprawia o kolejny ból głowy. Przecież wielu kinomanów sięga po film na podstawie oceny. Co dostanie ten czy inny fan filmu wojennego za ocenę grubo ponad 7? Szok!

jaca45

Przepraszam za moją 6 ale klikałem na komórce i nie trafiłem na piątą gwiazdkę. Zwykle nie bywam radykalny w ocenach ale ta 5 co mi się omsknęła też byłaby na wyrost. Oceniając zawsze staram się porównywać z innymi... także reasumując są gorsze szmiry, które trafiły na ekrany kin.

ocenił(a) film na 3
jaca45

Popieram wypowiedz jaca45 miałem takie same oczekiwania i nie rozumiem ludzi skąd tak wysokie oceny i zachwyt tym filmem ??? Wiele filmów wojennych bije Dunkierkę NA GŁOWĘ !!! Niestety jest to jeden z najgorszych filmów wojennych. Ale Hollywood i ich opinie kieruję się niestety innymi kryteriami .