PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

wielkie halo było a jak przyszło do oglądania to nuda pogania nudę...nic ciekawego. za dużo gadaniny, mało akcji...

lukos1983

Obejrzyj pierwszą wersję, a potem wyciągnij wniosek dlaczego ten remake jest taki.

Potem użyj zwojów mózgowych, przy argumentacji zamiast stosować jeden równoważnik zdania, który tylko odzwierciedla twoją głupotę.

ocenił(a) film na 3
Osgiliath88

te, dystrybutor, prawda jest taka, że ten film to kaszan a amerykanie robią coraz gorsze te swoje remake'i - słabizna, zero polotu, scenariuszowe braki, nachalny product placement i przewidywalność do bólu. nawet Cleese w epizodzie jakiś taki osowiały - lipa i szkoda kasy do kina.

ocenił(a) film na 7
kola666

Wiesz, ale jak czytasz argument o braku akcji, to tylko szukasz jakiegoś kawałka muru, by głową powalić...

Mi się film podobał i nie podzielam Twojej opinii. Dosyć przewidywalny, ale mimo tego przyzwoity film SF z lekceważonym przez masy przesłaniem. Cleese mi się podobał - szkoda, że jego epizod był taki krótki, a jeżeli chodzi o product placement - w życiu też używa się nazw firm, a nie jedynie ogólników (chociaż z tym fast foodem to była drobna przesada).

Osgiliath88

a ty widzę szukasz tylko moich komentarzy i twój zawsze jest odmienny i agresywny. Naprawdę szkoda mi ciebie. Wspołczuje raz jeszcze