Nudy, nudy, nudy .... Keanu jak wyjęty prosto z matrixa wypowiada drewniane kwestie, amerykanie wysyłają marines na kosmitów ledwie ich zobaczą, oczywiście marines od razu strzelają jak debile do wszystkiego... no i ostatecznie patetyczne zakończenie itd itp
Ano, nuda:) taki średni relaks przy tym filmiku:) no,ale to, że obcy uznali USA i Amerykanów za ,,naród wybrany" i lądują w Central Parku rozbraja, powala na łopatki :D
A jaki kraj mieli wybrać Obcy?? Polskę ?? To by było dopiero :D Obcy wylądowali w Polsce a tu od razu jeden chciał sobie z nimi układy robić, drugi ich pobił i okradł a trzeci nauczył śpiewać "szła dzieweczka do laseczka..." i uchlał na śmierć :D (może trochę stereotypowo) No ale... Jak bym był obcym i chciał załatwić taką sprawę to też bym wybrał bogate, wielki i wpływowe USA.
Nie osłabiaj mnie, gdyby zobaczył takich ludzi jak ty to na bank by nie wylądował w Polsce. Nie rozumiem jaki jest cel rzucania oszczerstw wobec własnego kraju i narodu a gloryfikowanie USA. popatrz na zadłużenie międzynarodowe USA to zobaczysz jacy są bogaci.
I gratuluję podejścia każdy Polak to albo k...a albo złodziej!
Proszę nie obrażać mojego podejścia do Polski. Posłużyłem się satyrą. Kocham swój kraj i jestem patriotą. Zbyt dosłowna interpretacja.
Nie gloryfikuję też USA. A ty mnie widziałeś że takie uwagi wystawiasz??
Dystans człowieku.