PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

..........Stwierdzam, że go przereklamowali. Wg mnie ocena 6 choć przyznam że zastanawiałem się nad 7. Szczerze to mało efektów specjalnych, fabuła bardzo dobra, ale i tak polecam. Na koniec dodam, że jakbym wiedział o tym filmie to co stwierdziłem po obejrzeniu, to poszedłbym drugi raz na Twilight. Pozdr.

ocenił(a) film na 4
Pietro_8

To najbardziej bełkotliwy i bezsensowny komentarz jaki widziałem tu od dawna :) W dodatku nawet są tu ze dwa czy trzy nonsensy :) Gratuluję :]

ocenił(a) film na 6
Negative

Niby co jest w tym komentarzu bezsensownego?

ocenił(a) film na 4
Pietro_8

Nie, no wszystko jest ok. Ja też byłem i oglądałem. I obejrzałem. Ogólnie polecam tylko za długi trochę. Jakby był krótszy to ok byłby. Ogólnie nie polecam.
8/10

ocenił(a) film na 3
Negative

Autor się popisał, nie ma co :)

Pietro_8

koleś dojechałeś mnie do łez padosz 7 tak? Temu filmowi przyznac 2 to za dużo. Jest to najgorszy film ostatnich 10 lat. Jak stwierdzasz ten film na ocenę 7 i zachęcach do oglądania to nei widziałeś prawdziwych filmów. www.żal.pl

ocenił(a) film na 7
Jakebloom

Z kolei sporo osób tutaj nie widziało prawdziwych g#@ien. :)
http://www.filmweb.pl/topic/1063591/1+10.html#2585553

Aaa! Podkreślę jeszcze swą wypowiedź dobitnym i nieoklepanym www.żal.org.xxx

ocenił(a) film na 7
Pietro_8

Trochę bełkotliwy jednak jest Twój komentarz (bez urazy), ale o ile dobrze rozumiem:

Byłeś w kinie i film zawiódł Twoje oczekiwania ponieważ był zbyt często i na dodatek niewłaściwie reklamowany. Było mniej efektów specjalnych niż się spodziewałeś, ale za to spodobała Ci się fabuła, co sprawia że film możesz szczerze polecić. I na koniec dodajesz, że gdybyś wiedział czego się po tym filmie naprawdę spodziewać, to wybrałbyś coś innego, najprawdopodobniej kolejny raz "Twilight".
Zgadza się? :)

ocenił(a) film na 6
Khaosth

Tak zgadza się, niektórzy nie umieją czytać i dlatego nie rozumieją. Ma wady i zalety, o których napisałem. Ci co mają choć trochę rozumu to odczytają poprawnie "ze zrozumieniem' Jak widać nie wszyscy potrafią czytać i odebrać poprawnie to co ktoś usiłuje przesłać.

Pietro_8

Co wy ludzie chcecie od tego filmu? Byłam w kinie i stwierdzam że film jest świetny, tylko brakowało mi lepszego zakończenia ale to tak na marginesie =)