PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

Film zdecydowanie za krótki, powinien trwać przynajmniej 2h, zdziwiło mnie jedno czemu akurat przybysze z innej planety wybrali tą planetę na której nie mogli posiadać własnej postaci tylko żeby przetrwać musieli przybrać postać ludzką, przecież mogli poszukać innej planety podobnej do swojej która jak wiadomo była bliska końcu, za to ode mnie minus a tak ogólnie wystawiam ocenę -6 głównie za efekty specjalne i nawet przyjemnie się go oglądało, nie był nudny chociaż twórcy tego filmu mogli lepiej rozbudować fabułę!...-6...

ocenił(a) film na 8

Nie mogli bo planet możliwych do życia było mało a ludzie niszczyli(niszczą) ziemię. To że taki krótki to fakt... Mogli by pokazać więcej scen w których żołnierze próbowali jeszcze z tym czymś walczyć więcej scen niszczącej chmury itd.
Mimo że fabuła nie była najciekawsza to odemnie 8 może 8- bo przypadł mi do gustu

ocenił(a) film na 7

Widzę, że nie tylko ja mam takie odczucia. Odniosłem wrażenie, że właśnie dlatego zbiera takie negatywne opinie. Fabularnie pojechali po łepkach z tym filmem.