PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

zastanawiam sie czy isc do kina na tent film, czy warto?

ocenił(a) film na 4
93mania93

Ja ci doradzę zorientowanie się czy film jest warty obejrzenia czy nie przez samodzielne czytanie innych wątków na forum.

ocenił(a) film na 1
93mania93

Zdecydowanienie odradzam. Kaszana, nic zaskakującego, zero emocji, na filmie mozna wyjśc, pogadać przez telefon i nic nie stracić. Słabe efekty specjalne, aktorzy to jakies nieporozumienie, szkoda mi 15 zł:(

użytkownik usunięty
brt123_2

mialem nadziej mowie sobie a dobra obsada pomysl wydaje sie rewelacyjny ogolnie zapowiada sie dobre kino a gdy wyszedlem z sali dziekowalem ze mam kino za free rany jak sie cieszylem stwierdzilem no gdybym wydal 15 zl na ten film to przez tydzien nie moglbym spac :]

nie a tak powaznie konstruktywna krytyka efekty moze i sa sympatyczne wszystko cacy zrobione ale tylko wizualnie muza beznadziejna i wszelkie efekty dzwiekowe podobnie keanu bardzo przecietny (a liczylem wlasnie na niego)jennifer hmmm niestety na nia tez liczylem i zawiodlem sie na koniec motyw budowania napiecia przez rezysera hmmm ucieczka pozniej proba ocalenia naszego swiata i nie czulem tego nie pietrzyly sie we mnie emocje bylem totalnie obojetny ;/

ocenił(a) film na 4
93mania93

Zawsze warto obejrzeć - aby później się przekonać że nie było warto ;)

ocenił(a) film na 7
93mania93

http://esensja.pl/film/recenzje/tekst.html?id=6674&PHPSESSID=e60a842342fa317d0f8 59e38a5322b8a

196. :)