Ja ci doradzę zorientowanie się czy film jest warty obejrzenia czy nie przez samodzielne czytanie innych wątków na forum.
Zdecydowanienie odradzam. Kaszana, nic zaskakującego, zero emocji, na filmie mozna wyjśc, pogadać przez telefon i nic nie stracić. Słabe efekty specjalne, aktorzy to jakies nieporozumienie, szkoda mi 15 zł:(
mialem nadziej mowie sobie a dobra obsada pomysl wydaje sie rewelacyjny ogolnie zapowiada sie dobre kino a gdy wyszedlem z sali dziekowalem ze mam kino za free rany jak sie cieszylem stwierdzilem no gdybym wydal 15 zl na ten film to przez tydzien nie moglbym spac :]
nie a tak powaznie konstruktywna krytyka efekty moze i sa sympatyczne wszystko cacy zrobione ale tylko wizualnie muza beznadziejna i wszelkie efekty dzwiekowe podobnie keanu bardzo przecietny (a liczylem wlasnie na niego)jennifer hmmm niestety na nia tez liczylem i zawiodlem sie na koniec motyw budowania napiecia przez rezysera hmmm ucieczka pozniej proba ocalenia naszego swiata i nie czulem tego nie pietrzyly sie we mnie emocje bylem totalnie obojetny ;/