PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

Kolejny film z kosmitami , nudny i znowu kosmici chcę opanować naszą planetę , znowu są wielkie przemowy i znowu U.S.A dowodzi wszystkim . Innymi słowy oklepany scenariusz a na dodatek mało ciekawie przedstawiony .

ocenił(a) film na 5
Kamil_Harry

Pisząc "kolejny" i "oklepany scenariusz" masz świadomość, że to jest remake filmu z '51?

ocenił(a) film na 2
neureese

Z jakiego 51 roku człowieku ten film premierę miał pod koniec 2008 roku na świecie a e Polsce do kin wszedł już na początku 2009 roku w połowie stycznia

ocenił(a) film na 3
Kamil_Harry

Naprawdę jesteś tak głupi, że nie zrozumiałeś wypowiedzi Neureese?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
Kamil_Harry

sorry nie zauważyłem że chodzi o remake, no cóż moja winna najlepszym się zdarza różne gafy popełnić

ocenił(a) film na 7
Kamil_Harry

A gdzie tam jest mowa o tym, ze chca opanowac nasza planete? Oklepany jestes chyba Ty, bo akurat w tym przypadku hameryka by chciala, ale jest malutka i nie daje rady.

ocenił(a) film na 2
kobol

Nie wcale nie mówił Klaatu że muszą zgładzić ludzi i opanować ziemie bo my ludzie ja niszczymy. Oglądałeś ten film , jaka "hameryka" co Ty piszesz chyba raczej Amerykanie i ich prezydent nie mogą nic zrobić ale zauważ że tylko pozornie ponieważ z tego co pamiętam to o losie naszej planety zadecydowały słowa profesora Barnhardta i pani Dr Helen Benson . A także pani Sekretarz obrony Regina Jackson która była wysłanniczką z "Białego domu" czyli informacje zbierała dla samego prezydenta a Ty mi piszesz że amerykanie nic nie mieli do gadania , mieli mało ale jednak mieli. Dam Ci dwie rady nie po to żeby Cię obrazić a po to żebyś na przyszłość nie wyszedł na głupka 1 czytaj co piszesz bo popełniasz błędy 2 jak oglądasz film to oglądaj go uważnie bo potem głupoty piszesz.