PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

Moda na pomorek!

ocenił(a) film na 4

Apokalipsa na apokalipsie apokalipsą pogania!!
W mordę, ja wiem, że 21 grudnia 2012, wulkan Yellowstone, Apophis (no ale to troszeczkę później), III wojna światowa itd. itp. i jak widać źródeł katastrof jest w huk, ale aż tak być pesymistycznie nastawionym to nie wiem!
Ziemia przetrwała ponad 4 mld lat i przetrwa jeszcze drugie tyle czy z nami czy bez nas, a tu widać już chcemy tego kataklizmu.

ocenił(a) film na 3
Battle

Patrząc po głupocie takich filmów jak ten taki holocaust całej ludzkości byłby chyba zbawienny:).

użytkownik usunięty
tc1987

IDIOCI l GNOJKI nie powinni miec dostępu do internetu.

Battle

Po części liberlewactwo ma rację bo ludzie generalnie wolą mieć spokój i żeby rządził bandyta (liberlewak) jeśli potrafi zapewnić spokój - problem jednak polega na tym, że liberlewactwo nie znalazło dotychczas sposobu na rozpadanie się ekonomiki pod ich rządami.
Po prostu liberlewactwo kradnie na potęgę i nie potrafi powstrzymać tego procederu bo liberlewactwo ze złodziejstwa a nie z uczciwej pracy się wywodzi.
Liberlewak nie wierzy w Boga i kiedy widzi możliwość ukradzenia czegoś to kradnie.
Tymczasem w samym założeniu prawicowca wierzącego w Boga jest NIEKORZYSTANIE z okazji do kradzieży - dlatego rządy prawicowe są zawsze rządami dobrymi ekonomicznie.

użytkownik usunięty
tcl987

polecam wiadro zimnej wody wewnetrznie (wypic) i zewnetrznie (NA ŁEB). raz dziennie, przez tydzien.

użytkownik usunięty
Battle

IDIOCI l GNOJKI nie powinni miec dostępu do internetu.