oglądam cokolwiek na Polsacie,przed chwilą były reklamy i znowu są.Nie dość że przerwy reklamowe długie to jeszcze dają je wyjątkowo często-walcie się.
Pier.dole tę stację,nie widzialem tego filmu więc chciałem obejrzeć ale po prostu się nie da.Skoro tak lecą w chuya to ja obejrzę sobie online-łaski nie robicie że od czasu do czasu puścicie jakiś lepszy film.
ten film i tak jest słabszy niż wygląda a po co denerwować się nie potrzebnie relax ;]
Oj, widzę, że się naprawdę zirytowałeś. I wcale Ci się nie dziwię.
Osobiście rzadko oglądam filmy w telewizji. A w stacjach komercyjnych od pewnego czasu to już w ogóle.
Przerwy reklamowe co piętnaście minut po piętnaście minut (przy dobrych wiatrach) - święty by nie zdzierżył!
Dla poprawienia humoru polecam:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Co_mo%C5%BCna_zrobi%C4%87_podczas_p rzerwy_reklamowej
Myślałem, że będzie o 21, włączyłem i sprawdziłem, że od 20, jako, że lubię patrzeć na całość, włączyłem online w internecie podczas najbliższej reklamy (chyba 21.05) i reklama trwała ponad 15 minut (nigdy bym się nie spodziewał, ale przecież leciał zegar na filmie w necie), to już sobie tv darowałem i obejrzałem z początkiem do końca w necie, skończyłem tylko trochę po tv :).