PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

Witam, czy na tego tupu produkcje mozecie dozucic jakies 14 gwiazdek na minusie?
Ktos kto zaplacil za wyprodukowanie tego filmu wiecej niz 7 groszy, powinien byc srogo ukarany. Szkoda mi tylko Cleesa i Reevsa za to ze sie nieco zeszmacili wystepem w tym czyms.
Moja ocena to minus czternascie.

olaf666

Hmm... ciekawa wypowiedź. Chyba jednak coś do mnie nie przemówiła ;)

ocenił(a) film na 10
olaf666

olaf666 - napisał: "Szkoda mi tylko Cleesa i Reevsa za to ze sie nieco zeszmacili wystepem w tym czyms.
". Kolego szkoda mi Ciebie, że tak bardzo zeszmaciłeś się tą wypowiedzią. Pewnie Transormers-i, "powalili" Cię na kolana. Intelektualny dołek? Brak wyobraźni? Jakieś braki? Sam to oceń.

ocenił(a) film na 1
artefakt

Transfprmersi akurat nie, ale "sztuczna inteligencja" "ze zycie ma sens" to mnie powala. Filmy typu "katastroficzno - sensacyjne" zabili go a on uciekl, owszem, czasem lubie sie odmuzdrzyc, ale w tym wypadku na prawde LIPA!!!

ocenił(a) film na 1
olaf666

Oj Olafie ale jaja ten Pan z góry dał 10/10. Chryste artefakcie czy to było naprawdę pierwszy science fiction jakie widziałeś?? Zlituj się błagam, przecież ten film był straszny!!!Pierwszy raz w życiu dałem 1/10. Najgorszy szajs jaki widziałem, tym straszniejszy że wcześniej Reeves zawsze dawał radę w tej konwencji (Johnny Mnemonic - mniam)Mam tylko jedną uwagę do Olafa. Za co Ci szkoda Reevsa?Za najbardziej drewnianą rolę w swojej karierze?? Był jedną z cegiełek które sprawiły że tego filmu po prostu nie dało się oglądać. -14 To dobra nota dla tego filmu, nawet bardfzo dobra.

ocenił(a) film na 4
artefakt

Ooooooooooooo, ja. Sorry, ale twój brak gustu powala na kolana. Poważnie, jeśli uważasz, że ten film jest wart 10/10, to spróbuj obejrzeć sobie np. "Piąty element", w twojej skali ten film, wart jest co najmniej 12000/10:)