PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442004}

Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

The Day the Earth Stood Still
2008
5,7 169 tys. ocen
5,7 10 1 169168
4,1 17 krytyków
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
powrót do forum filmu Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia

TO JEST DOPIERO COS!!!

użytkownik usunięty

Prawie 400 postow na temat tego infantylnego filmu.
No jest to warte poklasku ale tylko to bo film kiepski.
Nie spelnil moich oczekiwan ani ociupinke ,dla mnie bardzo slaby.
Dlatego 2/10 za muzyke i przeslanie...

ocenił(a) film na 7

Rozczulił mnie Twój temat - jest tak uroczy w swej nieporadnej krytyce, że aż uroczy. :)

Wynika z niego, że filmem słabym jest taki, który nie spełni Twoich oczekiwań, a w tym przypadku znalezienie sporej grupy osób jego niedostatków nieświadomych jest sporym wyczynem. Przecież każda superprodukcja, która w zwiastunach szczyci się scenami akcji i motywami fantastycznymi zbiera kilkaset tematów.

Wybacz mi ten uśmieszek w stosunku do Twojej wypowiedzi, ale tak głupi temat pozostawiony bez żadnej odpowiedzi aż mnie prowokował. :)

Jestem przekonany, że teraz na swoją obronę mógłbyś mi podać parę powodów, przez które film uważasz za słaby i niewart wyższej noty. Pytanie brzmi dlaczego ich nie podałeś wcześniej, a - przynajmniej w moich oczach - ośmieszyłeś się taką bezwartościową wypowiedzią.

Pozdrawiam i sugeruję w przyszłości trochę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi skupiając się bardziej na argumentacji, niż krytycyźmie (w odróżnieniu od konstruktywnej krytyki, która z argumentacją jest powiązana).