Prawie 400 postow na temat tego infantylnego filmu.
No jest to warte poklasku ale tylko to bo film kiepski.
Nie spelnil moich oczekiwan ani ociupinke ,dla mnie bardzo slaby.
Dlatego 2/10 za muzyke i przeslanie...
Rozczulił mnie Twój temat - jest tak uroczy w swej nieporadnej krytyce, że aż uroczy. :)
Wynika z niego, że filmem słabym jest taki, który nie spełni Twoich oczekiwań, a w tym przypadku znalezienie sporej grupy osób jego niedostatków nieświadomych jest sporym wyczynem. Przecież każda superprodukcja, która w zwiastunach szczyci się scenami akcji i motywami fantastycznymi zbiera kilkaset tematów.
Wybacz mi ten uśmieszek w stosunku do Twojej wypowiedzi, ale tak głupi temat pozostawiony bez żadnej odpowiedzi aż mnie prowokował. :)
Jestem przekonany, że teraz na swoją obronę mógłbyś mi podać parę powodów, przez które film uważasz za słaby i niewart wyższej noty. Pytanie brzmi dlaczego ich nie podałeś wcześniej, a - przynajmniej w moich oczach - ośmieszyłeś się taką bezwartościową wypowiedzią.
Pozdrawiam i sugeruję w przyszłości trochę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi skupiając się bardziej na argumentacji, niż krytycyźmie (w odróżnieniu od konstruktywnej krytyki, która z argumentacją jest powiązana).