Ktos przysiada dzisiaj w nocy do "oczy szeroko zamknietych" ?malo stanleya w telewizji oj
malo.Chyba dzisiaj ugryze ten temat,chociaz cruise i kidman,jedna z najbardziej
nietrafionych par hollywood,troche mnie odpychaja,(dobrze ze juz oddzielnie) ...ale jakos
chyba damy rade :-)
zamierzam ten film obejrzeć, ale wkurza mnie trochę, że jest troszkę późno. Mimo wszystko powinnam dać radę. ;D
hehe nie śpię jeszcze czekam na film z Tomem ^^ Muzyki chwilowo nie słucham ;D domyślam się czemu ten film tak późno jest puszczony.. Mam nadzieję , że wytrzymam ;D w sumie już mało czasu zostało do seansu :D
Dalem rade,film ma cos w sobie,przyciaga uwage przez co nie chce sie spac i fajnie ze nadany z napisami,podobnie jak lsnienie przed tygodniem,lenie i analfabeci maja problem ale tak wlasnie powinno sie ogladac filmy :-)
Wytrzymałam ;D na reklamach sobie książkę czytałam ;D więc nie było źle ;D
Ogólnie zadziwiło mnie, że film był z napisami ^^ ale to dobrze, wyraziściej słyszałam głos Toma no i innych postaci ;D
Ja dałem sobie spokój po filmie "Dzień w którym...". Gratuluje siły woli/ sprytu, mnie reklamy usypiają
Ja już się chyba przyzwyczaiłam do reklam na polsacie i TVN-ie najczęściej na nich odrabiam lekcje ;D
Ale na początku nie mogłam się do nich dostosować i wolałam wybrać gorszy film w telewizji publicznej niż lepszy w stacji, w której są reklamy ^^
Po prostu miałam odpowiednią motywację, dlatego podołałam ;D
Ja sie chyba nigdy nie przyzwyczaje,15 minut reklam-horror,mozna sie przespac w tym czasie