Pewnie w międzyczasie oceniałeś inne filmy i wynik się zmienił. U mnie było 64, po ocenie dwóch innych filmów spadło do 55 % :)
41%
Jestem załamany http://snd1.splashpress1.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/01/double_facepa lm.jpg
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D
A myślałam, że ze mną jest źle bo mam 58%
Choć o dziwo piosenka z tego filmu się mi wkręca :P
No mi trafiło z oceną. Tłumaczyć mogę się tym, że film obejrzałem przez przypadek.
Aż 18%. Nie wiem jakim cudem bo widziałam jego dość długą reklamę przed innym filmem i już wiem że powinnam go omijać szerokim łukiem.
A można wiedzieć jak wrzuciłeś ten print screen tutaj na stronę? Bo jak wchodzę na tą stronę www.jk.com.pl to mi jakaś strona o kontenerach wyskakuje.
Hehe ;) Jestem informatykiem i pracuję w tej firmie o kontenerach, co znaczy, że mam dostęp do serwera FTP.
A nie chcesz może kontenera kupić ;) ?
Hmm... dziwnie ten gustomierz działa, bo nie oceniłem NIC na filmwebie od tamtej pory, a spadło do 53%... Jakim cudem FILMWEB ???
29%
Trochę za dużo. Moim zdaniem wszystkie elementy generowane Fw dot. "gustopodobnych", "rekomendacji", etc. są motzno naciągane i nie trzeba się tym sugerowac. Także nie panikujcie.
To dobrze o tobie świadczy, osoby u których ocena przekracza 5 albo zaczynają przygody z filmami albo są umysłowo upośledzone...