O tym samy pomyślałam ;)
Ja tam mam ochotę czasem na komedię. Smarozwoski jest mistrzem,a le jakby tlyko takie filym oglądać, to można popaść w totlaną depechę lub jakiś "olizm"... ;)
Jaka obsada? Nikt kto ma większe pojęcie o aktorstwie, bo chyba nie blondi z reklamy Play... Poza tym plakat zwiastuje szambo.
Przecież z całej obsady jedyne sensowne osoby to Bołądź i Dziędziel. Co do pierwszej się nie dziwie, bo w różnych filmach gra ale Pan Marian ma minusa ode mnie za granie w takiej kupie. I nie przekonują mnie gadki typu "film nie miał swojej premiery to nie oceniaj". Niektóre trailery idealnie ukazują o czym będzie film i jakiej realizacji się spodziewać. Najbardziej irytująca postać to Domagała. Gościu kreuje się na "tego śmiesznego, nieporadnego" a w rzeczywistości w każdym filmie i serialu gra tak samo czyli sztucznie i.. nieśmiesznie. Uprzedzając - film zobaczę, żeby nie było, że to tylko zwykłe gadanie.
Co do Domagały to raczje jesteś odosobniony w tej opinii, bo wszsycy jak spotykam komplementują jego grę - nawet w tych "Wkręceni" - wiele osób mówiło, ze film dość słaby, ale za to Domagałą extra. A Basia jest aktorką - polecam biografię. Garlicki może nie ma wielkich ról na konce, ale jednak gra zawsze poprawnie. Nie weim jak Komorowski, ale wielki plus za świeżego przystojniaka a nie Zakoscielnego znów :P
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, bo wśród moich znajomych lub innych osób które pytam potwierdza się to co napisałem o Domagale. Tu na forum w wątkach takie opinie również jawią się licznie. Może mam po prostu inne poczucie humoru ale dla mnie gość wszędzie gra tak samo, co sprawia, że jest nudny. Basia może i jest aktorką ale ja napisałem o "sensownych" aktorach.