4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 51668
1,9 14 krytyków
Dzień dobry, kocham cię!
powrót do forum filmu Dzień dobry, kocham cię!

tragedia

ocenił(a) film na 1

i pewnie wiele osób (jakieś 99,99%) się ze mną zgadza. Co powiecie na pozew zbiorowy o zwrot kosztów za bilety...?

ocenił(a) film na 7
rykarol

komedia - powinna bawić.
Byłam - cała sala śmiała się co jakiś czas, więc uważam, że te 99,99% to u Ciebie wśród znajomych się z Tobą zgodzi.
Faktycznie - film nie powala, fabuła banalna. Ale czy to ważne?
Był śmieszny. I o to chodziło. Lekka komedia na miły wieczór. Ot cały sens!

ocenił(a) film na 1
opposite

Nie mam dowodów, ale uważam, że jakiekolwiek pozytywne opinie na temat tego filmu są pisane przez podstawione osoby. Poza tym zaskakująca była nagła zmiana średniej na filmweb z 5,1 na 5,9 i nagłe pojawienie się tylu dobrych komentarzy.
Na pudelku jest przytoczona opinia Chajzera o tym filmie ... w pełni się z nim zgadzam (oczy mi krwawią nadal).

użytkownik usunięty
opposite

Każdy film ma reprezentować sobą jakiś poziom. Jeśli komedia go nie trzyma to znaczy że ludzie którzy się z niej śmieją są ograniczeni intelektualnie.

ocenił(a) film na 7

Po co to ograniczenie intelektualne? Nie należy oceniać poczucia humoru. Jeśli byłby to film poważny, który nie zaliczałby się do komedii - owszem, ograniczeni intelektualnie ludzie mogą nie zrozumieć przekazu i sensu. Ale komedia? Ma bawić. Jednych bawi to, innych tamto. Tak jak z Jasiem Fasolą. Jednych bawi, jednych nie. Proste. Po co oceniać intelektualność?

ocenił(a) film na 3
rykarol

Zgadzam się, dno. Ale u mnie też 99,9% kina się śmiało... A mogłam iść na RECa....

rykarol

Prawda, film nie jest najlepszy, ale już po obejrzeniu zwiastuna dokładnie tego można się było spodziewać, nie wiem co to za wielkie zaskoczenie

rykarol

A największy dramat w tym, że film jest na 1. miejscu box office w tym tygodniu. Ani "Bogowie", ani "Obywatel", ani tym bardziej "Interstellar" nie dali rady. Szkoda.
Źródło : www.pisf.pl/pl/kinematografia/box-office/table:dane-za-weekend-07-09-11-2014

ocenił(a) film na 8
rykarol

burak