4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 51668
1,9 14 krytyków
Dzień dobry, kocham cię!
powrót do forum filmu Dzień dobry, kocham cię!

Idąc na ten film byłam sceptycznie nastawiona, kurcze kolejny "polski film", myślałam że jak zwykle
w zwiastunie były wszystkie najlepsze sceny, jednak bardzo się myliłam ;) bardzo fajny film, godny
do polecenia, ostatnio tak podobał mi się polski film "Wkręceni" , można na niego iść i z chłopakiem
i z rodziną świetnie się bawiąc ;)

kitiket

podobne wraznia, chociaz za najlepsza postac uwazam Lucka. :)

kinga9999

Lucek nie byłby kompletny bez "starć" z Paulą - oboje to dopiero pojechali w dialogach po bandzie, no i jak iskrzyło między nimi, choć początku darli przysłowiowe koty ;-)

ocenił(a) film na 2
kitiket

Żartujesz? Moim zdaniem ten film to po prostu dno. Fabuła pisana na kolanie, gra aktorska wręcz żenująca, dialogi na poziomie "Ukrytej prawdy" albo "trudnych spraw". No i właściwie to faktycznie w zwiastunie pokazali najzabawniejsze momenty, a już totalną żenadą było dla mnie pokazywanie na końcu filmu po raz drugi kilku scenek z których można było się pośmiać podczas filmu. Ale cóż to świadczy tylko o poziomie tego filmu. Jeżeli jest jakikolwiek pozytyw jaki można wyciągnąć to faktycznie postać Lucka. To tylko moja subiektywna opinia. Pozdrawiam