PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=44}

Dzień zagłady

Deep Impact
1998
6,6 37 tys. ocen
6,6 10 1 36691
5,5 11 krytyków
Dzień zagłady
powrót do forum filmu Dzień zagłady

Bez montażu, dobrych zdjęć, muzyki, efekty specjalne żenujące, a w dodatku brak napięcia i totalny banał i patos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
Wacho

Nie prawda , bardzo fajny film !!!

ocenił(a) film na 10
damian252

Sam jesteś banał...Jak ci się nie podoba to nie musisz krytykować w ten sposób,obrażając tych,którym film się podoba-np.Mnie!

Wacho

film bez wyrazu jakis emoci w sumie masz racje nic ciekawego ale widzialem gorsze gnioty

Wacho

Czad, do połowy obejrzałeś i już wszystko wiesz... Film faktycznie taki sobie, ale bywają gorsze gnioty, np. ta Pocahontas w kolorze blue, którą jak widzę uważasz za dzieło... To ja już wole Dzień zagłady, jeżeli naprawdę muszę między tymi produkcyjniakami wybierać.

ocenił(a) film na 9
Wacho

film jest z 1998 wiec czego oczekiwales ? efektow jak w 2012 ?!

ocenił(a) film na 7
xchrisx7

film miał kilka niedociągnięć i "niskie textury" w efektach specjalnych ;D ale poza tym super, pare wzruszających i dobrych momentów

keksxd

Poryczałam się jak pod koniec ta żona tego faceta myślała, że nie zdąży i jak on swojego syna zobaczył i.t.d.

ocenił(a) film na 2
Wacho

Zgadzam się z Wacho. Tandetny film, nie wzbudzający napięcia, a żeby nie zarzucano mu "holywood'zkości" - tyko z częściowo szczęsliwym zakończeniem.

ocenił(a) film na 8
Limak_4

no to cieszymy sie że sobie ponarzekałeś ...................pffff

ocenił(a) film na 9
Limak_4

To zrób sobie lepszy, a teraz wypad!