Dzieci kukurydzy 8: Geneza

Children of the Corn: Genesis
2011
3,6 1,2 tys. ocen
3,6 10 1 1248
Dzieci kukurydzy 8: Geneza
powrót do forum filmu Dzieci kukurydzy 8: Geneza

Czuje, ze chyba najlepsza czesc i zarazem ostatnia ;o poza tym gra tu dobra aktorka: Barbara Nedeljáková.

TonyStark

żeby nie zakładać nowego tematu... trzeba by było obejrzeć poprzednie części czy można od razu za tą się wziąć

Przemcio1

wydaje mi się, że powinieneś obejrzeć poprzednie, żeby wiedzieć w ogóle "z czym to się je", ale niekoniecznie...;) ja jestem w trakcie oglądania i podoba mi się (jak narazie)

AASIA21

cofam to co powiedzialam...od połowy to jakiś szajs...

ocenił(a) film na 1
TonyStark

Bozia cię opuściła - i przeczucie cię myli. Możesz polecić ten film komuś kogo nie lubisz. godzina z groszami wycięta z życiorysu

ocenił(a) film na 7
TonyStark

IMO jedna z lepszych części, ale raczej thriller a nie horror - przez cały film umierają tylko 2 osoby (w dodatku w bardzo subtelny sposób).

ocenił(a) film na 3
Cosimo_Villa_Nova

ogólnie nazwa zarezerwowana dla serii Children of Corn na podstawie książki S. Kinga powinna być już dawno zamkniętym rozdziałem. To co robią od początku lat 2000 jest totalnym nieporozumieniem, z części na część gorzej i gorzej, to już jest naprawde pomyłka. Barbara Nedeljáková nie jest aktorką tylko paniusią do tanich horrorów i do niczego innego się nie nadaje, jak mięso armatnie w filmów kina klasy B. Mimo zdaniem qrdziel_3 ma rację, aby to ogladać należy znać poprzednie części albo choć książkę. Kto abiera się pierwsze za to zamiast innych filmów to pewnie jest fanem filmów "o dupe rozbić" i fascynuje go brak ogłaby aktorskiej i scenariusze pisane na drzewie. Oglądałem, oceniam na 3/10 za końcowe sceny i sam motyw przywołujacy na myśl obrazy w pierwszych części, zabójcze dzieci w tej wersji pokazały tylko subtelność jak osoba przed mną wspomniała.