nie jest taki zly jak niektorzy wnionskuja po obejrzeniu trailera. Trzeba zobaczyc caly film. Mi sie podobalo
obejrzałem cały... film jest gówniany... wszystkie postacie jakieś niesympatyczne... nie ma to nic wspólnego z filmem z Jimem Carreyem
ciekawe z jakiej strony? może przez klimat, humor i genialnego nie-jima carrey'a? dla niejarzących(czyli dla tych, którym ten film się podobał) - mówię ironicznie. Takiego spartolonego squela próżno szukać.
Mi też się ten film podobał. Rewelacja to to nie jest, ale fajnie się go ogląda. Nie rozumiem dlaczego ma taką niską ocenę, ale każdy ma inny gust..
Film koszmarny i chwilami przerażający. Dostał u mnie 1 tylko dlatego, że nie można dać 0. Najgorsze jednak w tym filmie jest to co zrobili z Lokim, to już był cios poniżej pasa, bo jestem wielką fanką Lokiego z "Thora" i "Avengers". Normalnie wbili mi nóż w plecy.
Jak można porównywać dwóch różnych Lokich, jeden i drugi ma mało wspólnego z oryginalnym bogiem oszustwa. Dobijają mnie wszystkie fanki brata Thora... Czy ktoś tutaj obecny oprócz mnie czytał choć kilka stron z mitologii nordyckiej? (Ja osobiście wszystkie z Lokim mam już za sobą)
Ja chyba jestem jakaś dziwna albo za bardzo lubię Alana Cumminga, bo mogę oglądać ten film enty raz i nie mogę wyrobić ze śmiechu :') Jest w nim dużo wad, to prawda, ale każdego śmieszy coś innego.
PS. Wybacz, ale ja na widok przylizu brata Thora wymiotuję.
Czytałam mitologie nordycką, żeby nie było, ja lubię Lokiego nie tylko za ładną buźkę, ale za całokształt. Jest po prostu moją ulubioną postacią.