PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105748}

Dziedzic maski

Son of the Mask
2005
3,6 11 tys. ocen
3,6 10 1 10993
1,3 6 krytyków
Dziedzic maski
powrót do forum filmu Dziedzic maski

Mi tam sie podobal

ocenił(a) film na 10

nie jest taki zly jak niektorzy wnionskuja po obejrzeniu trailera. Trzeba zobaczyc caly film. Mi sie podobalo

ocenił(a) film na 3
XP2000

obejrzałem cały... film jest gówniany... wszystkie postacie jakieś niesympatyczne... nie ma to nic wspólnego z filmem z Jimem Carreyem

XP2000

Oglądałeś oryginał z Careyem? :-/

XP2000

ależ ty głupi, oceniłeś to na 10/10

ocenił(a) film na 1
XP2000

jaja sobie robisz?
10/10????????????/
raczej powinno być 1/10

ocenił(a) film na 4
XP2000

arcydzielo to to nie jest ale na pewno lepszy od jedynki

arek2010

LOL następny bot

ocenił(a) film na 3
arek2010

ciekawe z jakiej strony? może przez klimat, humor i genialnego nie-jima carrey'a? dla niejarzących(czyli dla tych, którym ten film się podobał) - mówię ironicznie. Takiego spartolonego squela próżno szukać.

ocenił(a) film na 7
XP2000

Mi też się ten film podobał. Rewelacja to to nie jest, ale fajnie się go ogląda. Nie rozumiem dlaczego ma taką niską ocenę, ale każdy ma inny gust..

ocenił(a) film na 10
XP2000

Ten film. tak samo mi się podoba. Nie wiem czemu go tak nie lubicie.

ocenił(a) film na 10
Evil11

Mi też, nawet uważam że dorównał 1. Postać Lokiego mnie poprostu rozwaliła.

ocenił(a) film na 1
Traspy

Film koszmarny i chwilami przerażający. Dostał u mnie 1 tylko dlatego, że nie można dać 0. Najgorsze jednak w tym filmie jest to co zrobili z Lokim, to już był cios poniżej pasa, bo jestem wielką fanką Lokiego z "Thora" i "Avengers". Normalnie wbili mi nóż w plecy.

ocenił(a) film na 5
muppet90

Jak można porównywać dwóch różnych Lokich, jeden i drugi ma mało wspólnego z oryginalnym bogiem oszustwa. Dobijają mnie wszystkie fanki brata Thora... Czy ktoś tutaj obecny oprócz mnie czytał choć kilka stron z mitologii nordyckiej? (Ja osobiście wszystkie z Lokim mam już za sobą)
Ja chyba jestem jakaś dziwna albo za bardzo lubię Alana Cumminga, bo mogę oglądać ten film enty raz i nie mogę wyrobić ze śmiechu :') Jest w nim dużo wad, to prawda, ale każdego śmieszy coś innego.
PS. Wybacz, ale ja na widok przylizu brata Thora wymiotuję.

ocenił(a) film na 1
Natalie_Collins

Czytałam mitologie nordycką, żeby nie było, ja lubię Lokiego nie tylko za ładną buźkę, ale za całokształt. Jest po prostu moją ulubioną postacią.

ocenił(a) film na 6
XP2000

10 napewno nie ale zasłużona 6 na pweno

XP2000

Jesteś zły do szpiku kości!

ocenił(a) film na 3
XP2000

no rzeczywiście nie byl taki zły, ale 10/10 ?! to już przesada...

ocenił(a) film na 1
XP2000

1/10 to i tak duzo jak na taki syf

XP2000

piszesz "nie jest taki zły" a dajesz dychę ?? żal