z nudów można obeirzeć taki w kit . Oczywiście ze 1 jest leprza ale curz sie tu spodziewadz ale niektore gagi moga być
ja tam lubię się pośmiać z takich "inteligentnych" inaczej wieśniar jak njach:P W kit???!!!hahaha co to znaczy??hahaha
Idz do szkoły na język polski "curz" co to kurwa za słowo... ale mnie to irytuje jak nie umie ktoś pisać
Razi strasznie ta ortografia ale wyobrazcie sobie, ze ludzie z dysortografia tez ogladaja filmy i nie widze sensu gnojenia kogos za bledy. Przynajmniej lepsze to niz te cool sloffka dzisiejshej niedorobionej mlodziezyy.
jaka dysortografia? ja rozumiem, że ktoś może sobie nie radzić z przecinkami, ale tamta wypowiedź to po prostu prekambr. po za tym teraz przeglądarki internetowe mają wbudowane słowniki i automatycznie podkreślają błędy, więc moim zdaniem debile nie mogą się już tłumaczyć
Moj znajomy robil w podstawowce bledy chyba w kazdym wyrazie w jakim mozna zrobic blad. Naogladalem sie wiec cudow mnostwa. Wyluzuj, bo moze dziewczyna nie pisze tak specjalnie. Nie przyzwalam nikomu na takie pisanie bo mnie tez wkur... ale bez przesady zeby tak jechac od razu. Skoncentrujmy sily na trepow, ktorzy daja pozadnym i uznanym filmom jedynki uzasadniajac "glupi film, strata czasu".