Ocena każdego filmu to rezultat vs. oczekiwania.Jestem fanem Trylogii Bourna ale ten film to
prawdziwy dramat. Chciałem wyłaczyc po godzinie ale obejrzałem z obowiązku. Aktor o posturze
piłkarza polskiej drugiej ligi może kiedyś był na jednym treningu krav magi , ale już poziom
umiejętności denerwowania widza głownej bohaterki po prostu przeraża. Filmową zbrodnia jest
proba nawiązywania do pierwszych 3 częsci. Film jest predzej słabą obyczajówką niż kinem akcji.
Pościgi , sceny walki - których w sumie brak to absolutne dno i kicz.
Zapomniałbym, znalazłem dla Ciebie chłopaka, żebyś nie czuł się samotny w swoim smutnym życiu...:O
Ziewam ,, nuda. To z jakiej litery pisze sie Polak? Szczur ma wiekszy - mozg co za pajac. Jestes ciemny, zalosny ale przede wszystkim smieszny. Taki wioskowy glupek stolicy buahhhhhaa
Polak z dużej, polakiem z małej, zapamiętaj to sobie raz na zawsze głąbie kapuściany i jak chcesz korepetycji to na przyszłość zapłać za nie...:O
Człowieku, dzieciaku, czy jak tam do Ciebie mam pisać, żebyś zrozumiał, że ośmieszasz się?...:o Skończ już tą drętwą gadkę i idź dotleń się, albo coś przeczytaj, może zmądrzejesz?...:O
Aha i jeszcze jedno, nie 1.2 h życia, tylko jak już młotku mały, 1,5 h lub 1.30 h życia...:O
Znowu nuda. Wioskowy glupek juz nie smieszy.... Nadal jest zenujacy ale juz w taki drewniany jeszcze bardziej smutny sposob. Hej wioskowy glupku - postaraj sie. Nie wiem moze znowu jakis txt , ze szczur ma tez wieksze nogi, albo, ze Polska pisze sie z malej litery!? Wioskowy cymbale , poszukaj w swoim malym mozdzku jakies anegdoty buahhhhhaaa
Jesteś po prostu typowym debilem i przykładem na to, że aborcja w tym kraju powinna być legalna. Skończyłem polemikę z Tobą, wybacz...:O
Wioskowy glupek ze stolicy znowu uzyl internetu by uzyc slow, ktorych nie zna. Powtarza slowa po innych,jest nudny, piz#owaty i ogolnie cio#a. Wioskowy warszawski ( widzisz teraz z malej litery mozna napisac) GLUP#U jestes zenujacy, niekonsekwentny i bardzo tepy ......Idiotka,panienka...zal.....Buahhhhhhhha
Tak, tak, ale to nie mnie dziewczyna pobiła na teningu krav magi i temu przestałem ją trenować i nie ze mnie śmieją się koledzy. Poza tym pamiętaj co mówi przysłowie, kozak w necie, p...a świecie...:O
Nuda .... To juz bylo .Zmien halucynacje..... Wiesz jaki typ glupka jest najgorszy ? Przemadrzaly wioskowy, stolicowy glupek jak Ty. Lazi , w necie, w zyciu gada bzdury i wkurza ludzi. Samochod pewnie tez prowadzisz jak stara baba, a mowisz, ze Kubica ....Idiota buahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
ps. A jezeli juz to jest powiedzenie , nie przyslowie Matole, pseudo intelektualiscie o inteligencji wiewiorki......Idiota Buahhhhhjja
Powiedzenie, które stało się przysłowiem mała piczko, poza tym masz taką drętwą gadkę, że sam musiałem Ci chłopaka poszukać, lamusie mały...:-(
Wpadnie do Ciebie na profil albo napisze wiadomość prywatną, przestaniesz być samotną ciotą i zaczniesz żyć poza tym portalem...:-)
Czego spodziewać się po kimś, kto pewnie matury nie zdał i spędza całe życie przed komputerem oraz po kimś kto jest jeszcze prawiczkiem i ma pryszcze?...:O
Przysłowie mówi, że nigdy nie należy dyskutować z debilem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, matołku...:O
Buuuuuuuaha , w tym ostatnim poscie chciales mnie obrazic a napisales , ze jestes debilem z dlugoletnim doswiadczeniem. Chyba,ze chodzilo Ci o to ze nievsluchasz przyslowv, co tez stawia Cie jako idioto. ps. to tez powiedzenie, nie przyslowie buuuuaaahhhhaa. Buaaaaaaahhhhhaaa, co wioskowy glupek
Weź naucz się czytać ze zrozumieniem, skoro nie potrafisz pisać po polsku, bo nie wiem o co Ci chodzi i co mam odpisać?...:O
Jak nie rozumiesz co napisales to juz Twoj problem. To,zenierozumiesz madrzejszych od siebie, nie jest zadnym zaskoczeniem. Ludzie z ilorazem inteligencji wiewiorki i przerosnietym ego , tak maja. Co za glupek buahhhhhhhhha
Zobaczymy........w sumie slowa bez komentarza tez sa pewna forma komentarza. Ale zeby to wiedziec trzeba miec IQ>50. Ach Wioskowy gamoniu bbuuuuuahhhhhhhhhhh
Ja mam czopku 165 iq, Ty masz tyle co Doda, Trybson, Jola Rutowicz, czyli 65 maksymalnie. A propos Trybsona, to słyszałem, że jest nabór do czwartej serii. Zgłoś się to może choć poruchasz sobie...:O
165 to ty masz pewnie wlosow na glowie. Jestes wioskowym glupkiem, ktory widze sledzi produkcje Warsaw S.Chyba odpadles na castimgu. Ale ty jestes glupi, zakompleksiony i zalosny . Jaki cymbal buahhhhhaa
Wiem kogo mi przypominasz, mały wieśniaku z Pcina Dolnego, świeżaka z Warsaw Shore, he, he, he...:P
czyli ogladasz..... chcesz bawic sie w homo alfonsa( dla hetero-widocznie lubisz), jestes niekonsekwentny, bo mowisz szkoda pisac ale piszesz...z bledami do tego. Co jeszcze ? Zaskocz glupolu buahhhhhhaa
Jedynym błędem jaki tu widzę jesteś Ty, synu porażki i głupoty. Ofiaro pękniętego kondoma oraz zapalonego znienacka światła. Oglądam bo lubię pośmiać się z debili, tak samo jak czytam Ciebie i Ci odpisuje, ośla łączko...:P
Zalosny jestes. Kazdy debil oglada idiotow, ale ci najwieksi mysla, ze sa od nich lepsi. Jestes tak glupi , ze naprawde ciezko to opisac. Konsekwencja panienki ale zawsze sobie to jakos wytlumaczy. Masakra. Debil ....generalnie buahhha
Masz rację zachowujesz się jak mała dziewczynka, ale to nic nowego jak widać. Znam ludzi z wyższym wykształceniem i to magistrów, inżynierów oraz mecenasów, którzy oglądają to tak samo jak ja dla beki. Niestety tacy małomiasteczkowi chłopcy jak Ty tego nigdy nie zrozumieją, że są pośmiewiskiem dla innych ludzi...:O
buaahhhhaaa... Chyba takich , ktorzy sa tylko w twojej glowie. Ci w rzeczywistosci lapia sie za glowe tak samo gdyby widzieli twoje glupie wypociny tutaj. Co za jelop buahhhhhhhaa
Wybaczam Ci, Bóg nakazuje wybaczać upośledzonym umysłowo i idź w pokoju, Jezus Cię kocha...:O
Widzisz glupolu, buaaahhhhhaaa , jednak zmieniles zdanie.Ciesze sie ze zrozumiales ze Jezus kocha nawet takiego typka jak Ty ....
Niczego sie nie nauczyles. Nie tylko jestes bezdennie glupi, ale tez jestes zwykla mendą....buahhhhhhha. Ale ciesz sie ze kocha nawet takich ja Ty..
Po pierwsze, przed ale powinien być przecinek i powinno być napisane z małej litery. Po drugie, Ciebie dziecko drogie nawet nie kochają rodzice, o ile w ogóle ich masz? Po trzecie i ostatnie, odezwie się do Ciebie niedługo, taki sam samotny pedzio jak Ty...:O
Jestes debilem,widac jestes gejowskim alfonsem - a przede wszystkim menda buaaahhhaa
Nie umiesz pisać poprawnie po polsku, czytać ze zrozumieniem, na niczym się nie znasz i nikt Ciebie nie kocha, smutne, ale prawdziwe...:(
Smutne i prawdziwe jest to ze taki podstarzaly kryptogej ktory zarzuca to innym , jest debilem , ktory nie dosc ze sienie znana tym co pisze to jeszcze powtarza jak malpa teksty innych.... bbbuuuuahhhhaaaco za idiota
sieniezna, właśnie pokazałeś jakim wtórnym analfabetą jesteś i do tego debilem...:)
jestes jednak wielkim glupim ciulem. Literowka a twoje debilizmy to kolosalna roznica....co ćwok buaaahha
Literówka, dobrze że nie tirówka, bo już myślałem, że stoisz gdzieś na wylotówce w damskich ciuchach...:O
Nie mierz kryptogeju ludzi swoja miara.... jest niska i do niczego nie pasuje. Jestem stolicowym glupkiem .....zyj z tym buahhhhhhaa
Ty jesteś ze stolicy, chyba pisałeś o mnie, za to o tym głupku idealnie Ciebie opisuje, nastoletni pajacu...:O