PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4340}

Dziennik Bridget Jones

Bridget Jones's Diary
2001
6,9 292 tys. ocen
6,9 10 1 291825
6,8 52 krytyków
Dziennik Bridget Jones
powrót do forum filmu Dziennik Bridget Jones

w TV..

ocenił(a) film na 9

"Dziennik Bridget Jones" zostanie wyemitowany w TVN w sobotę, 8.marca:D:D:D:D:D:D..

Mr_MarQx

Wow co byśmy bez ciebie zrobili. W swiecie bez telewizji, gazet, internetu jestes nasza jedyna nadzieja. Tak trzymaj.

ocenił(a) film na 9
Pucin

jeszcze nie jedna osoba podziękuje mi za tę informację - jestem bardziej niezawodny niż telewizja, prasa i internet, a do tego wielkim fanem "Bridget Jones" - ty, nie podzielając mojego przeogromnego zachwytu emisją tego filmu w TV, nie zrozumiesz co mnie pociągnęło do napisania tego postu...

ocenił(a) film na 9
Mr_MarQx

Wiemy Mareczku, że leci dzisiaj ,,Dziennik Bridget Jones" na TVN, mimo to dobrze że napisałeś... Ciekawe jaki jest ten film, bo ja nie oglądałem i z chęcią dzisiaj zasiądę przed telewizorem i sobie obejrze.... :-)

ocenił(a) film na 9
dearling

Jak dla mnie jest film jest rewelacyjny, pomimo że za tego typu filmami nie przepadam za bardzo..

ocenił(a) film na 8
Mr_MarQx

Obejrzałem po raz pierwszy i nie żałuję, że ten czas spędziłem z Panią Zellweger:P. Świetna i wbrew pozorom inteligentna komedia. Bridget mnie zachwyciła i wielka szkoda, że takich kobiet jak ona nie widuje się za często w prawdziwym życiu:D.

ocenił(a) film na 9
DamienC

Film poprostu genialny, nie spałem przy nim wręcz przeciwnie... Dobrze się uśmiałem... :]