"Dziennik Bridget Jones" zostanie wyemitowany w TVN w sobotę, 8.marca:D:D:D:D:D:D..
Wow co byśmy bez ciebie zrobili. W swiecie bez telewizji, gazet, internetu jestes nasza jedyna nadzieja. Tak trzymaj.
jeszcze nie jedna osoba podziękuje mi za tę informację - jestem bardziej niezawodny niż telewizja, prasa i internet, a do tego wielkim fanem "Bridget Jones" - ty, nie podzielając mojego przeogromnego zachwytu emisją tego filmu w TV, nie zrozumiesz co mnie pociągnęło do napisania tego postu...
Wiemy Mareczku, że leci dzisiaj ,,Dziennik Bridget Jones" na TVN, mimo to dobrze że napisałeś... Ciekawe jaki jest ten film, bo ja nie oglądałem i z chęcią dzisiaj zasiądę przed telewizorem i sobie obejrze.... :-)
Jak dla mnie jest film jest rewelacyjny, pomimo że za tego typu filmami nie przepadam za bardzo..
Obejrzałem po raz pierwszy i nie żałuję, że ten czas spędziłem z Panią Zellweger:P. Świetna i wbrew pozorom inteligentna komedia. Bridget mnie zachwyciła i wielka szkoda, że takich kobiet jak ona nie widuje się za często w prawdziwym życiu:D.