PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72247
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

Film, który można obejrzeć bez zamysłu nad całą jego ideą i dać ocenę około 5, ale można
też pomyśleć trochę podczas filmu i jeśli trafi się odpowiednio myślami, to zapewne będzie
to nie lada rewelacja, mi się nie udało niestety, ale to zapewne kwestia twórców, którzy
zrobili film nie dla każdego.
Mi osobiście nie wiem, czy się podobał, czy nie, wciągnął mnie i ucieszyło mnie wyjątkowe
zakończenie, rozwój fabuły równie ciekawy, również gra aktorska na wysokim poziomie. Co
do udźwiękowienia filmu można by się przyczepić, że lekko oszczędzili na nim, ale za to
nadrabiając to wspaniałymi zdjęciami.
Jako, że film był niemalże pozbawiony efektów specjalnych nie mogę tu się przyczepić do
niczego, jeśli o czymś zapomniałem, to proszę o wybaczenie, prawdopodobnie nie chciało
mi się już pisać.

7/10

ocenił(a) film na 5
Wszemir

ja raczej napisałbym film o niczym, nie urzekł mnie ani klimat ani historia choć niektóre perypetie bohaterów uśmiech na twarzy wywoływały

gra aktorska - największy atut filmu, w szczególności gra aktorska Giovanni Ribisi. Depp i Rispoli również ładnie wcielili się w swe role.

Reszta niestety nudna.

aaaaaa, no i zakończenie, spodziewałem się czegoś innego, tu lekkie zaskoczenie

ocenił(a) film na 5
peeszet

zapomniałbym, piękne słowa zostały wypowiedziane w filmie nt. ceny i wartości rzeczy określanych przez ludzi oraz Boga i zachowania ludzi w odniesieniu do wiary w Niego, dodając do tego grę aktorską i kilka śmiesznych scen wychodzi 5/10 i taka ocenę przyznaję

ocenił(a) film na 3
peeszet

ogólnie nie polecam. nudny, nieciekawy. Obejrzałam tylko ze względu na Deppa a i tu rewelacji nie bylo...