PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72248
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

Zdecydowanie polecam ten film, dużo śmiechu, przyjemnie się ogląda :) J.Depp w formie.

ocenił(a) film na 6
tenTypWTK

film ma momenty, bardzo fajne zdjęcia, są charakterystyczne postacie, muzyka OK, jednak sama fabuła.... i jeszcze na końcu info że to jest oparte na historii jakiegoś dziennikarza....

thevil_

Ja tam na filmie fajnie się bawiłam i nawet rum z Johnym Deepem wypiłam :) A tak na serio to zgadzam się z thevil_ - fajna muzyka, świetne zdjęcia oddające klimat wyspy Portoryko - aż chciałoby się tam pojechać na wakacje, spora doza rubasznych żartów "na rauszu" - nie podobały mi się jedynie te bazujące na walce kogutów ale mniejsza z tym...Minusem jest dłużąca się fabuła - jakby film trwał nieco krócej to nie miałabym nic przeciwko...Ogólnie przyjemnie sie ogląda w ramach relaksu :)

ocenił(a) film na 6
maritka81

tak odnośnie momentów w filmie :) http://www.youtube.com/watch?v=75YGdNOi5Ow

thevil_

Rzeczywiście bardzo sexy -powiało erotyzmem - warte posłuchania i przede wszystkim obejrzenia :):)

tenTypWTK

to trzeba będzie się wybrać do kina, jak czytam takie fajne opinie . :) "J.Depp w formie." - no chociażby dlatego :)

ocenił(a) film na 9
wobiektywieswiata

nie chciałbym rozśmieszyć tym prawdziwych fanów Deppa śledzących jego grę od lat, ani wprowadzić widzów w błąd... ale byłem bardzo zadowolony z filmu stąd mój optymistyczny komentarz :)

ocenił(a) film na 7
tenTypWTK

hmm.. że przyjemnie się ogląda to racja, ale z Twojego komentarza można by wywnioskować, że to lekka komedyjka, a jednak to zdecydowanie nie te klimaty.