Zima, śnieg a oni tanczą w letnich ciuchach....
Średniowiecze z kolesiami w krótkich włosach postawionych na żel:-)))) to chyba jakiś amerykański żart:D
Tańczą przy ogniu, a brud i pot działa na włosy tak samo jak żel :P
A tak serio to czasami nie warto się czepiać o pierdy, szczególnie jak się ogląda bajkę.
ha ha ha o tym samym myślałam :D może wino ich tak rozgrzewa a włosy nie myte same tak się układają i stoją xD
Ta pogańska impreza była jedną z lepszych w ostatnich wydanych filmach :D
Ja tam bym z nimi imprezował!
evula_2, już Ci tłumaczę jak i większości osobom zdziwionym,dlaczego tak jest w tym filmie.
Jak wiadomo filmy fantasy czy science fiction,nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością,więc może się w takich filmach dziać wszystko co przyszło do głowy scenarzyście i reżyserowi,to tak jakbyś spytała dlaczego we "Władcy Pierścieni",drzewce chodzą i mówią ludzkim głosem.
Mam nadzieję że wyjaśniłem wątpliwości,językiem przystępnym nawet dla dziecka,bo chyba inaczej nie można napisać na dziecinnie postawione pytanie.
Prośba!!!.Zastanówcie się następnym razem,przed zadaniem pytania.
"Bez urazy" mądralo, ale we "Władcy Pierścieni" jak była zima to było im zimno:-) i kłapiąc zębami okrywali sie wszystkim co mieli. Poza tym nie mozna porównywac tych dwóch produkcji do siebie. "Władca" to film CZYSTO fantastyczny, a TO coś nie dorasta mu do pięt, wzbudzając jedynie uśmiech pobłażania. Mam nadzieję, że również mój wykład "jak chłop krowie na rowie" zapewne z dużym opóźnieniem, ale dotarł do twojej mózgownicy :D
kwestia przyzwyczajenia
zauwaz ze w takim potopie, kilku chlopa wyszlo rano na snieg toples i zaczelo sie tym sniegiem myc