DLACZEGO ODWOŁALI TAK FAJNY FILM?! CO MA PIERNIK DO WIATRAKA?! CO MA KOMEDIA DO TRAGEDII?! PRZECIEZ NIE USIĄDE I NIE BĘDE PŁAKAŁA!!!! A NA TEJ KOMEDII I TAK NIE BĘDE SIĘ W NIEBOGŁOSY ŚMIAĆ CHCE TYLKO OBEJRZEĆ:////
JESTEM ZŁA! BO PRZECIEZ INNI W DOMACH SOBIĘ BALANGUJĄ I TEZ SIĘ SMIEJĄ I CO? TEZ IM SIĘ ZABRANIA? NIE! A TU NIE MOGLI FILMU PUŚCIĆ?!
SZKODA SŁÓW...
ŻAŁOBE MA SIĘ W SERCU A NIE NA TWARZY!!!!!!!!
Dokladnie! Tez tego nie rozumie! A taka mialam ochote na ten film....:( Podobono nie wolno im puszczac komedi :/
Film jest tylko filmem, chyba ważniejsze jest ludzkie życie, a po takiej tragedii chyba warto troche jeszcze wytrzymać i obejrzeć ten film w następnym terminie! ;/ echh... [*]
Nie rozumiem twojej odpowiedzi - "ważniejsze jest ludzkie zycie..."?!?! o co ci chodzi?! przecież film nie ma nic wzpołnego z ludzkim zyciem a ja nie jestem winna tragediii więc mam prawo obejrzeć w tv co chcę a nie siedzieć i płakać? po drugie nie miałam zamiaru śmiać sie na tej komedii bo o ile wiem jest to bardziej "romantyczna" komedia !!!
bez sensu!
no wlasnie - codziennie gina dziesiatki ludzi w roznych wypadkach samochodowych itp i nikt sie tym nie przejmuje ale jak zginie kilka osob w tym samym miejscu i czasie to juz wielka tragedia i zaloba narodowa - smiechu warte, ja osobiscie mam gdzies tych gornikow i ich rodziny bo ich nie znam i mnie nic nie obchodza, zadnej zaloby z ich powodu miec nie bede
Zgadzam sie z wami. To nie był pierwszy raz kiedy z podobnych przyczyn odwołali film, który chciałem obejrzeć. Przez takie cyrki, niektórzy nie mają żałoby ani w sercu, ani na twarzy, tylko zwyczjnie w dupie :/
eee może i NIE WASZA WINA, może i to nie ma nic wspólnego, ale poaptrzcie się na to co piszecie i na swoje wypowiedzi, na swoje zachowanie O_o troche szacunku kochane, oglądać możecie co chcecie i kiedy chcecie, może i nie powinni wam zabraniać obejrzeć takich czy innych filmów, ale ciekawa jestem jak byście zareagowały jak gdyby wam ktoś bliski zginął, a ktoś by powiedział, że to nie jego wina i chce oglądać komedie?! Tu naprawdę nie chodzi film, ale o jakieś wyczucie, moralność cokolwiek. przynajmniej nie piszcie takich rzeczy, ale chociaż troche grzeczniej O_o
"jak byście zareagowały jak gdyby wam ktoś bliski zginął, a ktoś by powiedział, że to nie jego wina i chce oglądać komedie?!"
A co ma piernik do wiatraka?
to ma piernik do wiatraka, że rodzinom ofiar też 'ktoś' zmarł i gdy przypadek wejdą na to forum i zobaczą co tutaj niektórzy wypisywali to raczej im będzie przykro, prawda?
Chyba nie masz serca.Ciekawe czy jak zmarł by ci ojciec,matka lub ktoś z rodzeństwa to napewno byś cierpiał i byłoby ci smutno i wygłaszałbyś wtedy takich komentarzy.
To nie tak. Nie chodzi o to, że nie ma serca bo nie obchodzi go, że komuś ktoś zmarł - chociaż rzeczywiście za mocno to ujął. Chodzi o to, że z takiego powodu odwołują filmy, które zaplanowali na dany dzień. Po drugie. Tak samo Najt jak i ja jak jeszcze kilka osób na tym forum nie zna osób, które mają wypadek ani ich rodzin. To po co płakac? Przecież wiadomo, że jak umrze ktoś bliski to jest Ci bardzo przykro, jestes w żałobie - i masz do tego pełne prawo. Ale nie widzę sensu rozpaczania po kims kogo się nie zna.
Ludzie! Co wy odwalacie za cyrk ??!! To jest tylko film, a wy panikujecie jakby wam się świat zawalił.. o.O ;/;/;/ bez komentarza..troche współczucia byście okazali ;/
A ja popieram założycielkę tematu. Tylu ludzi ginie codziennie - jeszcze więcej niż tych co zgina w jednym miejscu. Przecież dziennie ginie na drogach pnad 200 ludzi. Jakbyśmy tak chcieli to żałobę robilibyśmy codziennie. To już żadnych filmów komediowych by nie puszczali. To jest bez sensu. Dlaczego mam nie obejrzeć filmu, na który czekam od tygodni tylko dlatego, że jest żałoba narodowa! Po co mam płakać (czyt. nudzić się bo nie oglądam filmu, który chciałam zobaczyć - bo zwykle tak jest, że w żałobę dają same smuty). Tym bardziej że NIE ZNAM TYCH LUDZI! I tu dochodzimy do sprawy poruszanej juz na tym, forum: mówicie jakby tak ktoś bliski wam zmarł to co wtedy. Co wtedy? Wtedy bym się smuciła i płakała z prostej przyczyny BO TO BYŁBY MÓJ BLISKI. Ale jak nie znam to nie rozpaczam proste.
RAcja ma tu osoba, która napisała, że w takim czasie zwykle ludzie nie mają żałoby w sercu tylko w głębokim poważaniu. Bo to prawda. Bo wtedy puszczę sobie komedię na DVD i co? I jest to samo! Z tą różnicą, że na co innego się szykowałam.
Nie piszcie, że "ważniejsze ludzkie życie". Bo owszem ludzkie życie jest ważne można o tym powiedzieć w głównym wydaniu "Wiadomości", napisać w gazecie, ale niech nie robią takiej bzdury i niech nie ściągają z anteny komedii zaplanowanych na dnie żałoby.
Bo jak tak to niech będzie sprawiedliwie - codziennie żałoba i lecimy - drodzy widzowie szklanego ekranu - z marszami żałobnymi, dramatami obyczajowymi i innymi smutami.