PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33543}

Dziewczyna z Alabamy

Sweet Home Alabama
2002
6,6 40 tys. ocen
6,6 10 1 39694
5,9 7 krytyków
Dziewczyna z Alabamy
powrót do forum filmu Dziewczyna z Alabamy

piękny film;*

ocenił(a) film na 10

Film był wzruszający zabawny(momentami) popłakałam się na nim...wspaniała historia miłości...Wspaniałe zakończenie ..okazało się że po tylu próbach namówienia męża na podpisanie papierów rozwodowych sama zapomniała ich podpisać....;( takie to było wzruszające...aahhh

ocenił(a) film na 10
andziaz25

zgadza się , także kocham ten filmik ;* był cudowny ;D

ale jak za pierwszym razem go ogladalam nie wiem czemu ale zanudzil mnie na smierc i po 20 minutach wylaczylam go , ale kilka miesiecy pózniej dalam mu szanse i poprostu pokochalam ten filmik , i Alabame, jak chcialabym tam mieszkac, cudownie ;p

znaczy sie chce mieszkac w los angeles lub nowym yorku, ale jesli mialabym taka rodzine i przyjaciól tam to chcialabym mieszkac tam w Alabamie ;D

ocenił(a) film na 10
fashionistka

ten film jest świetny nie taki typowy ... tego filmu sie nie zapomina no i świetna Reese i niezapomniana piosenka "Sweet Home Alabama"

agentka16_13

Właśnie ten film niczym mnie nie zaskoczył ;P . Obejrzałam go po raz pierwszy i ostatni. Zapomnę pewnie ten film, prędzej czy później. Od samego początku podejrzewałam, że tak się skończy xDD Nie wiem czym się tak zachwycacie, ale sa gusta i guściki. Pozdrawiam ; ]