PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714061}

Dziewczynka z kotem

Incompresa
2014
6,9 2,9 tys. ocen
6,9 10 1 2892
6,2 12 krytyków
Dziewczynka z kotem
powrót do forum filmu Dziewczynka z kotem
kiki_zjada_guziki

Ja też choć dorosła jestem. Nie jestem dziewczynką tylko kobietą;)

funt20

Czyli w ZIMIE cie ten kotek w spodniach ogrzewa...

funt20

punisher822_filmweb
Nie,ale gdy sprawdzam klasówki (jestem nauczycielką,uczę historii) siedzi mi na kolanach. ;)
Pozdrawiam

kiki_zjada_guziki

KIKI a kotek jaka ma dlugosc wloskow???

punisher822_filmweb

Hahaha, ty tak na poważnie - przecież to facet jest udający kobietę - niejaki killafornia, funkadelic, black_bastard i pasikonik1977, wyjątkowy cham i prostak filmwebowy. A zresztą, kto go tam wie, może jest kobietą. Najlepsze, że wszystkim naokoło zarzuca homoseksualizm, a widocznie ma takie skłonności. Pozdrawiam.

adlerxx

Człowieku jesteś jakiś obłąkany, tak samo jak ci od marszu niepodległości, których dzisiaj widziałam w tv.
Killafornia, żałosny zakompleksiony człowieczku to mój kolega i tyle. Zgłosiłam cie za te obrazy do admina.
Nie toleruje prostactwa, cwaniactwa i takich chamów, co nic nie robią tylko obrażają innych.
Jak nie wnosisz nic do dyskusji, to zamknij zwyczajnie swoja jadaczkę !

kiki_zjada_guziki

Ty się kikifornia nie kompromituj więcej, bo się tylko ośmieszasz. Syndrom wyparcia? :))

adlerxx

Wyparcie to ty masz kretynie w mózgu. Zaraz mi odpiszesz jako randy, przecież nie wytrzymasz.
Admin ci już niedługo wyłączy konto, bo dostałam odzew w tej sprawie.
Jak dalej będziesz się tak zachowywał, to killaforni każe ci zwyczajnie w ryj strzelić i skończy się twoja historia.

kiki_zjada_guziki

Hahahahahahaha, uśmiałem się. Killafornia miałeś przecież przyjechać już dawno, żeby kopa w tyłek dostać, a ty co?

adlerxx

Do tej pory traktował cie niezbyt serio, co zrozumiale, bo kogoś kto 24h na dobę siedzi i bawi się w nękanie nie mozna traktować serio, ale jak juz uciekasz się do obrażania mnie, to juz inna historia. Jeszcze tylko czekam na kolejne wpisy pogardy, to naprawdę przyjedzie do ciebie i ci skopie ten bezrobotny tyłek.

kiki_zjada_guziki

Hehehehe dobre, gadaj dalej kozaku zza monitora

punisher822_filmweb

Kotek ma krótkie włoski, bardzo ładnie się w nich prezentuje :p

kiki_zjada_guziki

Jesli jestes kobieta a nie facetem jak Cie niektorzy ponizej oceniaja to musisz slodko wygladac w takim futerku ;-) ... W necie to nic juz nie wiadomo kto jest facetem a kto kobieta...

kiki_zjada_guziki

Killafornia, jeśli po tym swoim wpisie nazwiesz kogokolwiek "pedałem", to normalnie zejdę ze śmiechu.

kiki_zjada_guziki

Killafornia, jesteś żałosny. Teraz na siłę będziesz starał się udowodnić,że "kiki" to konto innej osoby, czy planujesz podryw przez internet ? :D

RandyMarsh_SP

Matka nie nauczyła cie szacunku do płci przeciwnej? Chamstwo wyniosłeś z domu, burak o mentalności dziecka 7 letniego. Ty i adlerxx to ta sama osoba bo jakos dziwnym trafem zawsze znajdujecie się razem w tematach, które was nie dotyczą. Killafornia mi już o was biedaki trochę opowiadał. Żałosne prawiczki, którzy maskują swoje niepowodzenia w życiu przez codzienny spam pomyj do osoby, która odważyła się zdemaskować wasz marny żywot loosera :)
Ja jestem jego współlokatorką, konta mamy osobne, chociaż z tego samego komputera korzystamy i nie tylko kompa.

kiki_zjada_guziki

Mózg i ciało też macie wspólne.

adlerxx

No i jestes randym bo odpisujesz za niego. Jaki styl wypowiedz? Ojej, ktos cie atakuje, wiec musi byc to ta sama osoba, Styl może i podobny, bo mamy podobne zainteresowania i zdanie na pewne sprawy. Ty i Randy macie identyczny język pisania, kogo ty chcesz oszukać looserze?

kiki_zjada_guziki

Taaa, jestem Randym, jasne, śnij dalej, Murzynku.
Coś ci powiem, doczytałeś wreszcie w regulaminie, że posiadanie kilku kont jest zabronione i wymyśliłeś bajeczkę o wspólokatorce i jednym kompie (jakoś nigdy wcześniej, jeszcze jako funkadelic, nic o tym nie wspominałeś. Tymczasem wpadłeś we własne sidła - zdradziła cię rzekomo popsuta klawiatura za 800 zł, na której jako funkadelic i killafornia piszesz celowo niechlujnie i z błędamii twierdzisz, że oprócz zepsutej klawiatury masz DYSLEKSJĘ, po czym już jako kiki z tej samej klawiatury korzystasz w miarę poprawnie. Co, klawiatura się cudownie naprawia w trakcie pisania przez kiki? No ale ty teraz stwierdzisz, że killafornia (funkadelic) I kiki korzystają z jednego komputera, ale dwóch klawiatur. Żałosne.

adlerxx

Regulamin tumanie dotyczy jednego konta, na jeden adres mejlowy, a nie kilku z jednego adresu. jesteś tak tępy, ze nawet tego nie wyczytałeś.
Zglosilam cie i tyle, odp...dol sie ode mnie raz na zawsze, pisz sobie do niego, ale mnie w to nie mieszaj panie randy i adler. W lasciwie nie adler a hitler, rasistwoska, kseonofobiczna, faszystowska, szowinistyczna gejowata świnio.

kiki_zjada_guziki

Aleś się zapluł i zapienił, funkadelic. Teraz naprawdę odkryłeś swoją tożsamość:)

adlerxx

Lecz się istoto bezmózga !
Obłąkanych nalezy hospitalizowac w placówkach psychiatrycznych hitlerku.

kiki_zjada_guziki

Znasz to z własnych doświadczeń, wszak cierpisz na podział jaźni.
Naszczekałeś się jako kiki, teraz znów będziesz pluł jako killafornia - ale chamstwo zawsze z ciebie wyjdzie, nieważne, czy udajesz kobietę, czy faceta.

kiki_zjada_guziki

Miałbyś trochę oleju w tej pustej łepetynie to potrafiłbyś przypomnieć sobie ,że to ty zboczeńcu zaczepiłeś mnie pierwszy - ja się tylko rewanżuję.

kiki_zjada_guziki

Regulamin mówi wyraźnie, że JEDEN user może mieć TYLKO JEDNO konto. Nie byłoby więc problemu, gdyby konta kiki i killafornia należały do 2 różnych osób korzystających z tego samego komputera, ty jednak jako JEDNA osoba produkujesz się z WIELU kont, co czynisz z upodobaniem od bardzo dłuugiego czasu i nawet się z tym nie kryjesz. Teraz zaprzeczasz, bo ci głupio, że udawałeś babkę.

adlerxx

uu widzę, ze kolejną sobotę spędziłeś samotnie b iedaku w domu, kolejny weekend przegranego loosera, bez żadnego wyjścia, którego jedyna rozrywka to siedzenie na FW i ujadanie. Jakie to jest żałosne. Dorosły człowiek bez żadnego życia towarzyskiego i przyjaciół buuuu, biedaczyna :)
Bóg cie opuścił co :p

kiki_zjada_guziki

Nie kompromituj się więcej funkadelic.
Haha, napisanie paru zdaň wymaga wg ciebie całego dnia? Gratuluję bystrości.

adlerxx

Człowieku ty tu siedzisz non toper, co wejdę na fw to ci się pali zielone światełko - dostępny.
Myślisz, ze ludzie tacy głupi są, żeby sie nie zorientować, jaki jaki masz smutny żywot przegranca, ze nie masz żadnego zycia, prócz tego portalu.
Dla mnie byłoby żenujące, żeby ktoś spędzał cale dnie, a juz na pewno weekendy na necie, plując i trollujac w tak prostacki sposób.
Wez grubasie wyjdź gdzieś z domu, kaleka je-bana życiowa, która nie rusza swojego tłustego od wpierniczania batonów i frytek zadu. Żenada na maksa hehehe. Mam ubaw z killafornia z ciebie taki, ze aż innym na imprezie ostatnio o tobie wspomnialam, to się ludziom przykro zrobilo z twojego powodu. Jeden gosc powiedział, ze musisz byc bardzo biednym samotnym człowieczkiem, opuszczonym przez wszystkich. Nawet chcial zebrac pieniązki na dmuchaną lale, albo pana lale, zebys sie nie czul tak samotnie. Drugi powiedział, ze jesteś typową niedojdą ludzka, takim frajerem, co tylko marudzi, pluje jadem, złożonym ze swojej wewnętrznej traumy bycia nielubianym.

Wez do makuwy rade i zacznij w końcu żyć, a nie wegetować, bo szkoda życia na to, co ty wyprawiasz.

kiki_zjada_guziki

Litościwie pozostawię twoje bluzgi tym razem bez komentarza, killafornia.

adlerxx

Jak to sie mówi,prawda cie wyzwoli. Miej taką cywilną odwagę, żeby przyznać sie, że nie posiadasz życia towarzyskiego, jak i żadnego. Twój świat to komputer, Żałosne to, ale prawdziwe. Non stop tu przesiadujesz. Wchodzę kilka razy na chwile tutaj i jakos zawsze, no kurcze ZAWSZE jesteś zalogowany. hehehe, ale to żałosne !
Oj współczuje ci bidulku, biedny nielubiany kaleka życiowy :D

kiki_zjada_guziki

Dziwne, że również ja mogę to samo powiedzieć o tobie, prostaku i trollu filmwebowy - gdy tylko zaloguję się do filmwebu, ty zawsze jesteś, albo jako killafornia, albo jako kiki. Myślisz, że jak przez dwa dni nie bluzgałeś jako killafornia, a jedynie jako kiki, to już uwierzę w to, że są to dwie różne osoby? Śmieszny jesteś, marny trollu i prowokatorze, cały czas cię zgłaszam, ale o tym juž od dawna wiesz, od czasów funkadelica, panie Klaudia:D

kiki_zjada_guziki

Ten sam styl wypowiedzi, to samo słownictwo, identyczne pożałowania godne 'argumenty'. Wypieraj się dalej, żałosna istoto, ale słabo ci to idzie.

kiki_zjada_guziki

Strasznie wam się musi nudzić skoro rozmawiacie o tym co was spotyka na anonimowych forach. A tak na poważnie kallafiorze, czas się określić - jesteś kobietą czy facetem ?