Dziewczyny z przemytu

Human Trafficking
2005
7,4 7,6 tys. ocen
7,4 10 1 7622
Dziewczyny z przemytu
powrót do forum filmu Dziewczyny z przemytu

Ten film nie przeraża dratycznością ,brutalnością ale tematem . Młode dziewczyny naiwne wyjeżdzają za lepszym zyciem światem a wpadają w piekło po filmnie zastawiałem czy te kobiety zobaczą swoiich bliskich co ich czeka z dala od domu przerażające dla mnie byl ten burdel z dziećmi. Wydaje mi się że te dzieci nie znają lepszą swiata nie rozumienią że dzieje im się krzywda . Mocne kino .

ocenił(a) film na 8
kinoman1985

Drastycznością i brutalnością też przeraża. Te kobiety były prostytutkami z przymusu i były tak naprawdę gwałcone.. nie chciały tego. Gwałt jest jednym z najgorszych, najobrzydliwszych i najbardziej chorą rzeczą jaką może popełnić człowiek. Film na równi z Requim For A Dream. Obydwa filmy powinni puszczać w szkołach i ostrzegać przed takim życiem.

ocenił(a) film na 10
kinoman1985

Zgadzam się w 100%, dałam 10/10 i nawet nie zastanawiałam się chwilę nad jakąkolwiek inną oceną, aż żal że tyle chłamu ludzie oglądają i oceniają, a taki film oceniło ledwo ponad 600 osób...
Niesamowity, poruszający, realistyczny film na który warto poświęcić te 3 godziny. Jeśli ktoś lubi takie klimaty polecam również "Trade"