PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96274}
6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 31009
6,0 3 krytyków
Dziewczyny z wyższych sfer
powrót do forum filmu Dziewczyny z wyższych sfer

Brittany grała bardzo naturalnie, ale Dakota jest naprawdę niesamowita! Bardzo ciepły, wzruszający, ale też zabawny film o przyjaźni. A do tego miła dla ucha ścieżka dźwiękowa.

użytkownik usunięty
Iranek

Zgadzam sie.Pare momentow chwyta za serce,ale tez mozna sie posmiac.Bardzo fajny:)

Iranek

Śliczny... aż brak mi słów...
Myślałam, że to kolejny głupiutki filmik, a tu prawdziwa lekcja życia.
A muzyka do teraz mnie trzyma...

ocenił(a) film na 10
Iranek

Przemiły, wzruszający, ciepły film. Zaskoczył mnie przede wszystkim emocjami, które pokazywał. Jestem pod dużym wrażeniem

Iranek

Film zaczęłam oglądać przypadkiem, akurat się zaczynał, a mnie nie chciało się wrócić do nauki, wolałam obejrzeć coś w telewizji. Nic ciekawszego na innych programach nie znalazłam, więc zostałam przy TVP1, i tym sposobem poznałam historię dwóch na pozór różniących się podejściem do życia dziewczyn, która wzruszyła mnie niesamowicie. Początek nie wzbudził mojego większego zainteresowania, ale z czasem akcja zaczęła się rozkręcać i były momenty, w których płakałam jak przysłowiowy bóbr. Zwłaszcza końcówkę oglądałam przez łzy. Dzięki temu filmowi polubiłam Brittany jako aktorkę, a także obdarzyłam większą sympatią niezwykle uzdolnioną Dakotę. Jednym słowem, seans - choć niespodziewany - uważam za udany! :)