Dzikie żądze: Nieoszlifowane diamenty

Wild Things: Diamonds in the Rough
2005
5,5 1,6 tys. ocen
5,5 10 1 1564
Dzikie żądze: Nieoszlifowane diamenty
powrót do forum filmu Dzikie żądze: Nieoszlifowane diamenty

Film oceniłem wysoko, bo 9/10 - moim zdaniem bardzo dobrze zrobiona produkcja, ciekawi aktorzy, w tym piękne dziewczyny, które grzeszyły nie tylko swoją urodą, ale i inteligencją, przebiegłością i sprytem. Wśród kryminalnych zagadek, ciekawie wplątany związek dwóch lesbijek :) Polecam wszystkim ! Zakończenie świetne ;)

ocenił(a) film na 7
Kamil0607

och ocena 9/10 zdaje się być zbyt wysoką jak na ten film. Dałam 7/10 ze względu na doskonałe zakończenie.
Zgodzę się co do pięknych dziewczyn oraz dobrze zrobionego filmu. Jednak za te dwie rzeczy dałabym jedynie 5/10. Końcówka jednak zrobiła swoje! Genialnie pomyślane. Nawet się już sama zaczęłam motać w tym wszystkim po pewnym czasie :)
Polecam!

taszal

nie no bez jaj xD podnosić ocenę filmu ze względu na to, że są lesby? firmowi daję jedyneczkę, bo to nic, tylko zrzynka z pierwszej części, powielanie pomysłu, tylko z innymi aktorami.

ocenił(a) film na 6
makintosz

za lesby dyszka od reki

ocenił(a) film na 5
Kamil0607

5/10.
Niczym mnie ten film nie zaskoczył.
Pierwsza część była najlepsza.

Mamba

SPOILER

zgadzam się z Mambą, mnie również 3część niczym nie zaskoczyła.. Była przewidywalna i za bardzo przypominała mi 2 część - bogaczka, dziewczyna z marginesu, wrobienie ojczyma, lesbijki (nieodłączny wątek wszystkich części), mamuśka, mieszkanko w przyczepie, niedaleko jakieś bagna, doktorek pomagier, trójkącik itp. Zgodzę się, że film był zagmatwany ale tylko z powodu dużej ilości zmian kto, kogo, za co i z kim, które nota bene można było szybko rozszyfrować i tym sposobem przewidzieć jak potoczą się losy bohaterów.
Szczerze nie pamiętam za dobrze 1 części, ale wydaje mi się, że tam nie było to tak schematyczne i mimo wszystko miało jakiś swój urok, klimat i wciągającą intrygę, a tutaj przez to, że pamiętałam ogl tydzień temu 2cz nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że oglądam ten sam film tylko zmienili miejsce, aktorki i lekko zmodyfikowano motywy, nic więcej...no dobra ta część była najbardziej cukierkowa jeśli chodzi o te piękne słoneczne klimaty niczym CSI Miami, drogie samochody i jeszcze bardziej wredne blondynki wygl. jak trojaczki.
Podsumowując, być może gdybym nie oglądała poprzednich części uznałabym go za przyjemny film, tak to wydał mi się banalny.

ocenił(a) film na 9
Kamil0607

Rewelacyjny film, niewiele gorszy od genialnej jedynki. Fakt, że scenariusz jest dosyć podobny, czuje się wpływ pierwszej części i przez to trójka traci jakby na świeżości (oczywiście jeśli wcześniej oglądało się 1), ale i tak doskonale się ogląda. Trzeba się nieźle nagimnastykować umysłowo żeby wszystko poskładać w logiczną całość (nawet pierwsza część była chyba mniej zagmatwana), ale to bardziej pozytyw, bo świadczy przecież o wysokim poziomie scenariusza i genialnej fabularnej intrydze.

ocenił(a) film na 8
guliver_filmweb

nie łatwo jest wymyślić taki scenariusz.. zaskakujące zakończenie. cały czas myślałam że to jednak blondi wszystkich wykiwa :)

Kamil0607

A ja myślałem, że każdy oglądał to ze względu na fajne panny. Reszta to przerżnięcie z poprzedników.