Film oceniłem wysoko, bo 9/10 - moim zdaniem bardzo dobrze zrobiona produkcja, ciekawi aktorzy, w tym piękne dziewczyny, które grzeszyły nie tylko swoją urodą, ale i inteligencją, przebiegłością i sprytem. Wśród kryminalnych zagadek, ciekawie wplątany związek dwóch lesbijek :) Polecam wszystkim ! Zakończenie świetne ;)
och ocena 9/10 zdaje się być zbyt wysoką jak na ten film. Dałam 7/10 ze względu na doskonałe zakończenie.
Zgodzę się co do pięknych dziewczyn oraz dobrze zrobionego filmu. Jednak za te dwie rzeczy dałabym jedynie 5/10. Końcówka jednak zrobiła swoje! Genialnie pomyślane. Nawet się już sama zaczęłam motać w tym wszystkim po pewnym czasie :)
Polecam!
nie no bez jaj xD podnosić ocenę filmu ze względu na to, że są lesby? firmowi daję jedyneczkę, bo to nic, tylko zrzynka z pierwszej części, powielanie pomysłu, tylko z innymi aktorami.
SPOILER
zgadzam się z Mambą, mnie również 3część niczym nie zaskoczyła.. Była przewidywalna i za bardzo przypominała mi 2 część - bogaczka, dziewczyna z marginesu, wrobienie ojczyma, lesbijki (nieodłączny wątek wszystkich części), mamuśka, mieszkanko w przyczepie, niedaleko jakieś bagna, doktorek pomagier, trójkącik itp. Zgodzę się, że film był zagmatwany ale tylko z powodu dużej ilości zmian kto, kogo, za co i z kim, które nota bene można było szybko rozszyfrować i tym sposobem przewidzieć jak potoczą się losy bohaterów.
Szczerze nie pamiętam za dobrze 1 części, ale wydaje mi się, że tam nie było to tak schematyczne i mimo wszystko miało jakiś swój urok, klimat i wciągającą intrygę, a tutaj przez to, że pamiętałam ogl tydzień temu 2cz nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że oglądam ten sam film tylko zmienili miejsce, aktorki i lekko zmodyfikowano motywy, nic więcej...no dobra ta część była najbardziej cukierkowa jeśli chodzi o te piękne słoneczne klimaty niczym CSI Miami, drogie samochody i jeszcze bardziej wredne blondynki wygl. jak trojaczki.
Podsumowując, być może gdybym nie oglądała poprzednich części uznałabym go za przyjemny film, tak to wydał mi się banalny.
Rewelacyjny film, niewiele gorszy od genialnej jedynki. Fakt, że scenariusz jest dosyć podobny, czuje się wpływ pierwszej części i przez to trójka traci jakby na świeżości (oczywiście jeśli wcześniej oglądało się 1), ale i tak doskonale się ogląda. Trzeba się nieźle nagimnastykować umysłowo żeby wszystko poskładać w logiczną całość (nawet pierwsza część była chyba mniej zagmatwana), ale to bardziej pozytyw, bo świadczy przecież o wysokim poziomie scenariusza i genialnej fabularnej intrydze.
nie łatwo jest wymyślić taki scenariusz.. zaskakujące zakończenie. cały czas myślałam że to jednak blondi wszystkich wykiwa :)