Miałem nadzieję, że FilmWeb nie kasuje wątków, w którym chwali się inne serwisy poświęcone filmowi, ale się przeliczyłem i mój wpis ktoś skrupulatnie wyciął. Dlaczego? Poniżej ta sama treść jak w tym usuniętym wątku:
Jestem pod wielkim wrażeniem, że w połowie lat 60. robiono takie filmy w dalekiej Hiszpanii. Dzięki Ninatece mogłem się nacieszyć tym obrazem, podziwiać ciekawą intrygę zaserwowaną bardzo zgrabnie (szkoda, że plakaty filmowe i fotosy z planu zdradzają za dużo, ale że nie mam zwyczaju za dużo czytać przed seansem, oszczędzono mi spoilerów), ale przede wszystkim - poza grą głównych bohaterów, tj. rodzeństwa panny Ignacii - zachwyciła mnie scena potańcówki. Młodziutka Sara Lezana (do dziś nie znałem tej aktorki, a właśnie się dowiedziałem, że podczas kręcenia tego filmu miała zaledwie 15-16 lat) rewelacyjna, a scena twista dorównuje nieomal kultowemu wykonaniu z "Pulp Fiction".
Sam już nie wiem, co się stało z moim wczorajszym wpisem - gdy wchodzę na stronę filmu, to dział forum jest pusty, ale gdy umieściłem ponownie wpis i cofnąłem się z tego poziomu na stronę główną forum poświęconego temu filmowi, to widzę też mój wczorajszy wpis.
Nic z tego nie rozumiem.
Właśnie też wczoraj zauważyłem to dodając swój komentarz, którego potem nie widziałem, więc dodałem jeszcze raz…Ta strona w zastraszającym tempie robi się coraz gorsza. Optycznie i funkcjonalnie. Aha Nie kasuje, bo strzeliłby sobie nie tylko w piętę, ale w samo serce - nie byłoby tu… niczego. Bo o funkcjonalności strony nie można napisać niczego dobrego.