PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502686}
6,9 11 tys. ocen
6,9 10 1 10638
Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł
powrót do forum filmu Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł

Pięknie! Zapowiada się kolejna beznadziejna bajka o tej głupiej wróżce!! Poprzednie części były najsłabsze i ja wiem, że ta będzie jeszcze najsłabsza! Jak pojawi się w telewizji to obejrzę sobie, ale tylko raz i ocenie je na niedostateczną lub mierną!

davis3

zastanawia mnie ile ty masz lat??? czlowieku, tylko jedna rada w twoja strone, jezeli ci sie cos nie podoba poprostu tego nie ogladaj, a nie komentujesz na kilka miesiecy przed premiera ze niby bedzie slabsza bajka od poprzednich, to jest śmieszne. ja w przeciwienstwie do ciebie uwielbiam te bajki i z ogromna checia obejrze ją z moim 2,5 letnim synkiem jak tylko sie pojawi.

davis3

Daj spokój człowieku, to jest bajka > kumasz ? BAJKA , czyli coś co jest dedykowane dla dzieci. To one są odbiorcami takich filmów i możesz wierzyć lub nie Dzwoneczek jest jedną z najładniejszych bajek jakie ostatnio oglądałem z moją córką. Piękno barw, uwielbienie dobra, dbanie o przyjaciół o przyrodę oraz cały otaczający nas świat to jest sens tych bajeczek. Poza tym gdybym nie miał malutkiej córeczki nie oglądałbym takich bajek wcale, zdrowy dorosły facet i Dzwoneczek ? to już podchodzi pod paragraf ;)

ocenił(a) film na 10
davis3

Z Twojej wypowiedzi wynika ze jestes mlodym z niczego niezadowolonym zalosnym czlowiekiem !!! Bo ktoremu normalnemu doroslemu czlowiekowi zalezy na takiej ocenie BAJKI ktora jest dedykowana dla najmlodszych?????!!!!!! Bajka ktora nie zawiera przemocy jest najlepszym dobrem jakie my dorosli mozemy ofiarowac tym malym istotom ! Dziekuje wiec tworcom za te dobro ! A tobie Davis3 nie zazdroszcze krotkowzrocznosci i zgorzknialosci!!!! Naprawde musi Ci sie z tym zyc bardzo ciezko!!! Masz przyjaciol??? Watpie!!! pozdrawiam

becik3

No dobra, przyznaje! Lubie filmy animowane, ale tych filmów o sweetaśnych wróżkach wprost nie cierpię!!

ocenił(a) film na 7
davis3

To po **uja wgle się wypowiadasz. To są bajki dla małych dziewczynek, o czym mają być, o domach publicznych?

Satsuki_YO

Patrząc na coraz bardziej roznegliżowane postacie i szczapowate sylwetki bohaterek... Tiaaaa...

davis3

Patrząc na Twój profil http://www.filmweb.pl/user/davis3 za inteligentny to nie jesteś:) Może ta bajka jest dla Ciebie za ciężka???:)

bulacool

No i co z tego! Ta bajka może i nie tylko jest jak dla mnie ciężka, ale potwornie mnie wkurza!!

davis3

jak coś moze być najsłabsze od najsłabszego? chyba ktoś opuścił lekcję polskiego o stopniowaniu przymiotników. A jak masz nerwa, to idź powalić w worek.