PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502686}
6,9 11 tys. ocen
6,9 10 1 10638
Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł
powrót do forum filmu Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł

Opinia

ocenił(a) film na 9

Film lekko ustępuje poprzednim częściom jednak mimo wszystko jest niesamowity. Takie bajki powinny być tworzone a nie te co są teraz w TV... Bajka ta (czy też film animowany) miała moim zdaniem tylko jeden bardzo słaby punkt - rola Lorda Milori. Wykonany słabo i odegrany również (nawet ex Bond nie pomógł). Mam nadzieję, że wersja PL i dubbing (jak to było wcześniej) jest znacznie lepszy (mam na myśli żarty). Niestety nie mam możliwości obejrzenia tego filmu w polskiej wersji.

Juna_3

Zgadzam się, co do Lorda - był naprawdę kiepsko zarysowany jako postać, a wykonanie wołało o pomstę, szkoda.
Mam wrażenie, że sama Tink też wyglądała nieco gorzej niż w poprzednich częściach.
Mimo wszystko - do obejrzenia :) miłe dla oka widowisko, feria kolorów, historia cukierkowa, humor dla dzieci - myślę, że odpowiedni.
Mi sie podobało, tak ogólnie. Oceniam na 6-7/10.

(oglądałam w oryginalnej wersji językowej)

ocenił(a) film na 2
Juna_3

oglądasz takie bajki ????? Ten film byłza bardzo brutalny i miałem koszmary :(:(:(

ocenił(a) film na 9
akusatiw

Zatem nie polecam Pszczółki Mai. ;)

ocenił(a) film na 8
Juna_3

Poszłam z 3-latką, którą tydzień wcześniej mocno rozczarował "Żółwik Sammy 2". I dziecko i ja byłyśmy zachwycone :)))))) Kolory, kwiaty motyle, płatki śniegu - czyli to co 3-letnie dziewczynki lubią najbardziej ;)
Radość dziecka - bezcenne :)