PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1215}

E.T.

E.T. the Extra-Terrestrial
1982
7,1 139 tys. ocen
7,1 10 1 138625
7,7 61 krytyków
E.T.
powrót do forum filmu E.T.

Obejrzałam ten film jako dziecko i do 18 bałam się mojego kszesła obrotowego dlatego że jedna z jego części przypominała jego głowe i szyje. A więc ten film powinien być puszczany po 23 i + 16

ocenił(a) film na 10
ELIKA_

O_O

ELIKA_

No co ?

ocenił(a) film na 8
ELIKA_

Przecież E.T. jest taki kochaniutki :)! Ja to bym takiego chciała mieć w domu :)!

ocenił(a) film na 8
ELIKA_

Słownika chyba też się panicznie bałaś, skoro robisz błąd w tak prostym wyrazie...

Gwoli ścisłości: KRZESŁO, a nie... "kszesło" ;<

rapi_aga

przestawiło mi się na klawiaturze S z R czasem tak mam na laptopie a poza tym jestem dyslektyczką !!! jestem Monika a ty ?

ocenił(a) film na 8
ELIKA_

Agata. Miło mi.

rapi_aga

Mnie również :) Wiesz ja poprostu boje się tego jego wzroku.

ocenił(a) film na 8
ELIKA_

Rozumiem. W sumie to nic wstydliwego, każdy się czegoś boi. ;-)

rapi_aga

I wszystkich kosmitów :) Chyba mama za wcześnie ( w wieku 6 lat ) pozwoliła mi obejrzeć film ,, Znaki '' Widziałaś go może ?

ocenił(a) film na 8
ELIKA_

Chodzi Ci o ten film z M. Gibsonem? Tak widziałam ;-))

rapi_aga

Tak właśnie o nim. Co o nim myślisz ?

ocenił(a) film na 7
ELIKA_

kiedy byłem dziecięciem po obejrzeniu ET miałem koszmary i ogólnie bałem się tego stworka, i tak dzięki niemu narodził się mój strach przed Ufokami i fascynacja nad nimi :P , jakieś parę lat temu przypomniałem sobie ten film i hmm stwierdzam że jest bardzo dobry , nie jakiś wybitny ale bardzo dobry, ale strach i fascynacja pozostały :P

Hideki_zuo

Ktoś mnie rozumie !!!!!

ELIKA_

Ja do dzisiaj,czyli 20 lat po obejrzeniu tego filmu nie wystawie rąk i nóg poza łózko bo się boję, że ET będzie pod łóżkiem i mnie złapie:P jak dobrze, że nie jestem sama ze schizami:)

flejkar

Super nie jestem jedyna! Ale tego kosmite albo się kocha albo nienawidzi.