1 punkt. Absurdalna fabuła, która jeśli do czegoś ma skłaniać widza, to jedynie do refleksji nad straconym czasem i pieniędzmi.
Wydumana potrawa podana na płaskim talerzu, syntetyczny wytwor kucharza/reżysera wg banalnego przepisu/scenariusza. Jak widzę niektórzy się nim udławili łapczywie konsumując podany im stek (z) bzdur.
LoooooL
kolejny je...ty krytyk. Spojrz ile jest osob na tym forum ktorym film sie podobal a ile ktorym nie. I odp sobie na pytanie ktora grupa to "niektorzy"(inni). Zreszta o gustach sie nie dyskutuje. Jestes rodzynkiem czlowieku jesli chodzi o opninie tego filmu.
facet ty jakis naiwdzony jestes. ja rozumiem ze moze jestes za ciemny na ten film ale wiesz nie musisz o tym gadac wszystkim. wedlug mnie film jest THE BESt full wypas kozi ruleeezz :D
film nie jest zenujący, jest po prostu żałosny....... z Kutchera aktor dramatyczny jest żaden, nie mówiąc o jego towarzyszach z Amy Smart na czele.... scenariusz to gmatwanina banalnych klisz, któr nie prowadzą do nikąd i nawet reźyser jak widać nie mógł sobie z tym poradzić.....
dla kogos kto urodził sie wczoraj i w swoim zyciu zdarzył ogladnac reklamówke adidasa i Efekt Motyla z pewnoscia bedzie to cos nowego..ale ja do znudzenia bede powtarzał ze to juz wiele razy było..a inni potrafili zrobic to o niebo lepiej.. moze gdyby nie aktorzy i az do obrzydzenia amerykansko zrealizowany to mozna by było ogladnac bez bólu a tak...
Witam,
No ja urodziłem się już jakiś czas temu i w swoim życiu widzialem naprawdę wiele filmów. Jednak tylko kilka wywarło na mnie tak duże i tak pozytywne wrażenie jak Efekt Motyla. Może poprostu nie znasz definicji słowa "żenujący" :)
Pozdrawiam
Barciś
Do LordaKupy. Proszę o wymienienie tytułów filmów, które traktowały już taką tematykę. Obejrzę z wielką chęcią i wyrobię sobie zdanie.