Podobno jest druga wersja filmu może wiecie jak ją zdobyć bo bym obejrzał a jak oglądaliście 2 wersje napiszcie czy jest lepsza od tej podstawowej
ja oglądałam wersję w której na końcu evan jako dziecko dusi sie pepowina i w ogole nie przychodzi na swiat.... jak wygląda to drugie zakończenie? wlasnie, jak zdobyc ta wersje inna....
Ta wersja z pępowiną to reżyserska. Ta podstawowa, która trafiła do kin kończy sie dosyć szczęśliwie, Evan sobie normalnie żyje, tylko bez tej dziewczyny (w ogóle jej nie zna).
ja oglądałam wersje z dobrym zakończeniem, w której evan pali wszystko co wiąze sie z jego przeszłością i po paru latach mija się z tą dziewczyną na ulicy wśród tłumu ale zadne z nich nie rozpoznaje drugiego...
nawet nie wiedziałam ze istnieje inna wersja....
to niesamowite. teraz ten film wydaje misie jeszcze bardziej..niesamowity? dzisiaj przez preztpadek obejrzalam 2 wersje i jestem w kompletnym szoku.
ale z drugiej strony to troche bezsensu.. powstaje film, powstaja scenu, wsystko jest zagrane i pozniej sieokazuje ze nie bylo zadnego pomyslu? i wybieraja zakonczenie ktore bardziej im PASI? albo puszczaja oba bo nie moga sie zdecydowac? hmm.. a ja sobie wyobrazalam zze film to takie cos przemyslane od deski do deski..ze nawet jak jest calkowicie zeshizowany to ze mial byc t aki od samego poczatku. nie wiem, dziwnie mi. a reasumujac, to ten film chyba powstal wlasnie po to, zeby dziwic, prawda?
chyba: brawo;)
ja oglądałam dwie wersje tego filmu:) tą z lepszym zkończeniem ściągnęłam z neta za pomocą eMule. Jest to, akurat w moim przypadku, wersja z francuskim dubbingiem. Jeśli chcecie ją ściągnąć wpiszcie w wyszukiwarce eMule razem z tytułem: Retail FRENCH, chyba powinniście znaleźć;) wilekość filmu to ponad 700 MB, pozdrawiam^^