film byl nudny moglem wybrac milczenie owiec jednak nie wiem czym wy sie tak zachwycacie w tym filmie naprawde ostatnie 20 min mnie wciagnelo a reszte filmu wialo nudą
Zapewne zachwycamy sie nie tym co Ty, ot po prostu. Efekt Motyla to dobre kino, dobre, nie genialne. Faktycznie, gdyby scenarzyści odrobinkę bardziej się postarali wysżłoby to Efektowi na dobre. Jednak jest to średni film psychologiczny niepozbawiony jednak wad.
Mi się film bardzo podobał. Bardzo wciągająca fabuła, dosyć mocno działająca na psychikę ludzką.
No to może powinnam była obejrzeć ostatnie 20 min, jednak dałam spokój po godzinie, więc oceniam film na 3. Rzadko zdarza się, że nie jestem w stanie obejrzeć filmu do końca, ale ten był faktycznie wyjątkowo nudny i chyba miał przyciągać scenami z psychotycznymi dziećmi - niby taki ambitny i psychologiczny hehe
no mi kumpel go polecal mowil ze to cos w rodzaju kpaxa z tego rodzajow filmow ale niestety kpax to jest arcydzielo a ten film to naprawde... eh mysle ze tworcy mieli dobry pomysl ale dziwne to wykonanie niezrozumiale
Po filmie 2 godziny dyskutowałem z ojcem na temat płaszczyzny czasu, teorii chaosu i wiary(!). I uważam, że było to najbardziej skłaniające do refleksji kino jakie kiedykolwiek oglądałem...