Efekt motyla

The Butterfly Effect
2004
7,8 515 tys. ocen
7,8 10 1 514724
6,2 48 krytyków
Efekt motyla
powrót do forum filmu Efekt motyla

Ludzie, przejrzyjcie na oczy. ten film to dno. ok, kazdy ma swoj gust, jednym moze sie podobac drugim nie, ale obejrzyjcie chociazby American History X. to jest dopiero kino. to jest film. i nie mowcie ze ten film to cudowne dzielo, najlepsze jakie widzialam/widzialem w zyciu. bo to swiadczy tylko o tym jak bardzo niewiele filmow, dobrych filmow widzieliscie.

psychopatka

Może mama Cię nie nauczyła, ale o gustach się nie dysutuje, tym bardziej nie wciaskaj ludziom wg. Ciebie "świetnego kina" na siłe.

psychopatka

jeśli uważasz ten film za dno to zapraszam na wizytę do jakiegoś lekarza, bo wątpię żebyś była zdolna/y do dyskusji i użyła jakiś argumentów.

ocenił(a) film na 10
tapczan

A według mnie ten film nie jest dnem a wręcz przeciwnie jest bardzo dobry!!! Wzruszający,trzymający w napięciu, bardzo ciekawie zrobiony i jak dla mnie bomba a co do "American History X" to rownież oglądalem ten film i takze mi sie podobal ze wzgledu na świetną grę Edwarda Nortona. Ale to są dwa różne filmy i nie mozna ich porownywac bo pierwszy opowiada historie nieszczęśliwej miłości a drugi pokazuje przemiane jaka przechodzi w glownym bohaterze po pobycie w wiezieniu.Ale oba filmy sa warte obejrzenia choc nie kazdemu moga przypasc do gustu ale dnem na pewno nie mozna nazwac zadnego z nich!!!pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
malowiem

nie porownywalam AHX to EM... dalam tylko prosty przyklad...:|

psychopatka

Stifler_20 ma absolutną rację !
Nie można tego porównywać.

a dnem to są takie produkcje jak:"Tajni agenci", "Armageddon", "Kobieta - Kot", "Alien vs. Predator"