Filmy seriale anime bajki itp w których ktoś sie cofał w czasie w przeszłość czy w przyszłość czy zatrzymanie czasu czy takie podobne. proszę o listę takich filmów. ja znam te:
1. Efekt motyla
2. Efekt motyla 2
3. Wynalazek
4. Moje ja
5. Częstotliwość
6. O dziewczynie skaczącej przez czas
7. Returner: Amazonka czasu
8. Donnie Darko
9. Wehikuł czasu
10. Misja w czasie (serial)
11. Zatrzymani w czasie
12. Czarodziejki (serial)
13. Zdarzyło się jutro (serial)
14. Dzień świstaka
15. Przeczucie
16. Powrót do przyszłości
17. Heroes
18. Timequest
19. 12 małp
proszę o uzupełnienie listy bo uwielbiam takie filmy:P z góry dziękuje
"wechikuł" pisze sie przez samo "h" :P to tak na przyszłość :P a możesz dać linka do tego filmu bo coś nie mogę znaleźć tego filmu
zapomniałem dopisać:
- Obłęd
dopisz jeszcze 'harry potter i więzień azkabanu'. jest jeszcze coś, ale w tej chwili nie pamiętam co:P jak sobie przypomnę, to się odezwę;)
"dom nad jeziorem" no może nie chodzi o przenoszenie się w czasie ale kontaktowanie się ludzi w innych czasach, bardz fajna komedia romantyczna ;)
mnie nie musisz przepraszać za błędy ja tylko tak mowie:P wiesz tu nie chodzi o to ze nie mogę znaleźć tego tylko o to ze takiego filmu nie ma:P wiec nie marudź:P i daj mi link albo powiedz w jakimś roku powstał ten film i z jakiego kraju:P, "dom nad jeziorem" to akurat tez zapomniałem dodać :D tez mi sie podobał bardzo:P a co było takiego w harrym potterze?
Nie wiem jak ci to wytłumaczyć ale Hermiona i Harry też się cofnęli i nie wiem jak to określić ale Hermiona mogła być w dwóch miejscach naraz w tym samym czasie. Miała jakiś wisiorek czy coś w tym stylu :D
A terminator? A dragon ball(do anime)?Jeszcze Power Rangers, Lost, Włatcy móch, South park
zapomniałem dodać terminatora:D i dragon balla jeszcze jest film
"TIME BANDITS"
w lostach było coś z cofaniem czasu? chodzi o te flashbacki? 4 sezonu nie oglądałem jeszcze:P ale w włatcy i south to tam tylko w jednym odcinku to sie zdarzyło pewnie to raczej to mało ważne jest dla całej fabuły.
Donnie Darko, 12 małp i Powroty do przyszłości to te najlepsze. Ale skoro masz tu kilka gniotów to dopiszę kolejnego: Deja Vu.