Film fantastyczny... 10/10
ciarki mnie przechodziły , trafił do mnie...
Czy ktoś wie, jaka muzyka na końcu była? Proszę o napisanie ;)
zgadzam sie film jest świetny, już chyba z 3 raz go oglądałem i nadal wywiera na mnie świetne wrażenie :)
A pioseneczka to oczywiście Oasis - Stop Crying Your Heart Out
Pozdrawiam ;)
Pierwszy raz go oglądałem i hmm...dość dziwaczny.Zakończenie może być :) ale jednak 9/10 nie wiem czemu ale jakiś niedosyt mam po tym filmie.Nawet głowa zaczęła mnie bolec przez to ^^
Jak dla mnie również 10/10, oglądałem go drugi raz i znowu wywołał na mnie niesamowite wrażenie, był taki inny niż wszystkie. ;) Również podłączam się do pytania o muzykę na końcu filmu. ;)
mega obłędny film. po raz kolejny się wzruszyłam... daje do myślenia.
a piosenka oasis - stop crying your heart out ;)
nie wiem który raz już go widziałam ..
ale lubie powaracac do niego .. z kazdym razem gdy ogladam ..
zauwazam w nim cos nowego .. i to jest swietne :)
Co do 2 części niby jest daremna :) przynajmniej ja jej nie bede oglądać bo dużo osób pisze że szkoda na nią czasu :)
Ps.widzę że podskoczy w rankingu bo średnia już 8,12 :P a była 8,07
Ja już nawet nie liczę który raz oglądałem ale za każdym razem pocę się z emocji i często wzruszam się . Gdy mówi do niej "Goodbay" to wymiękam.
8+/10 Nie podobało mi się zakończenie i niedosyt z tego scenariuszu można było wycisnąć więcej ale film bdb.
pozdr.
nie wiem czy wiecie ale jest też drugie zakończenie filmu ..
http://www.youtube.com/watch?v=OqKWxAmOLaM
Zdecydowanie alternatywne zakończenie filmu 2 razy lepsz czemu? bo hmm złe smutne nie vyłby to happy end a ocena moja końcowa wynosiła by 9/10
pozdr.
żadne tam arcydzieło, film ciekawy ale nie ma rewelacji, zdecydowanie za wysoko w top.